Lue tai kuuntele

Alex Milway - Hotelli Flamingo: Karnevaalirieha maksuttomasti

Hyväntuulinen täysosuma 6-9-vuotiaille lukijoille!

Anna Dupont perii hotellin ja johtaa sitä palvelusväkenään riemukas eläinhenkilökunta – mitä unelmaelämää!

Eläinbulevardilla on jokavuotisten syyskarnevaalien aika. Juhlan pääesiintyjä on maailman suosituin rokkibändi, Yöeläimet, joka asuu Hotelli Flamingossa. Pahaksi onneksi yhtyeen nimi on enne… Onnistuuko Anna pitämään tyytyväisinä sekä muut vieraansa että yhtyeen ja vielä järjestämään ennennäkemättömän mahtavan karnevaalin?

”Todella lämminhenkinen ja inspiroiva kirja. Olisi mahtavaa päästä vieraaksi tähän hotelliin.” – kirjailija Philip Ardagh

”Tykkään siitä, ettei Anna ikinä anna periksi.” – lukija Finn, 9v.

Alex Milway on brittiläinen kirjailija, kuvittaja ja käsikirjoittaja. Hän on perustanut This book is FUNNY! –sivuston, jossa esitellään humoristia lastenkirjoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alex Milway

Julkaistu

2020-10-12

Lukija

Usva Kärnä

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Hotelli Flamingo: Karnevaalirieha

Hotelli Flamingo: Karnevaalirieha on häkellyttävä sekä mielenkiintoinen lapset, joka ei jätä lukijaansa väsyneeksi. Kirjan kirjoitti Alex Milway. Lukemista löytää 0 sivua, joiden parissa onnistut saada mahtavia kokemuksia. E-kirjan ohella tarjottavana on myös loistava äänikirja, jonka mukana vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin hyvä konsti nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, taksissa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tämän äänikirjan lukijana toimii Usva Kärnä. Teoksen on julkaissut tuntematon 2020-10-12. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat perusteellisesti tuoreen konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin hankit parhaan ohjelman. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa eri laisilla sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Suurinosa palveluista tarjoilee niin ikään veloituksettoman kokeilun, milloin pystyt esteettömästi kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.