E-kirja

Lue tai kuuntele

Katja Krekelä - Hurjalinna maksuttomasti

Kaipaatko kunnon seikkailua?

Astu sisään Hotkon sokerinhuuruiseen herkkupuotiin, Korkin sisarusten kirjakauppaan ja Hurjalinnaan, jossa ei koskaan tiedä mikä nurkan takana odottaa...

Venkura tietää, että hänessä on jotakin erilaista kuin muissa ja että se saa hänet jatkuvasti vaikeuksiin. Mutta mikä se jokin on, sitä hän ei ymmärrä. Pahamaineinen linna kalmiston takana saa tytön uteliaisuuden heräämään. Keitä Hurjalinnan salaperäiset asukkaat ovat? Ja miksi he yrittävät estää muita pääsemästä lähelleen? Venkura vie mukanaan seikkailuun uudet ystävänsä Herkko Hotkon ja Mekri Korkin. Ja kun Hurjalinnan salaisuus viimein paljastuu, se on jo keikauttanut Venkuran elämän päälaelleen.Katja Krekelän jännittävää ja hauskaa romaania siivittää Riikka Jäntin taianomainen nelivärikuvitus, joka vie lukijan suoraan Viirastuksen hämärille kujille. Seikkailun ystävät tulevat rakastamaan Hurjalinnaa ja sen värikkäitä henkilöitä.

Katja Krekelä on tamperelainen kirjailija, joka on opiskellut sanataidetta Oriveden Opistossa. Hänen teoksissaan on sadun ajatonta lumoa. Omaperäiset tarinat kutsuvat lukijansa seikkailuun ja uusiin maailmoihin.
/>Riikka Jäntin tunnelmalliset kuvitukset vievät suoraan sadun lumottuun maailmaan. Hän käyttää kuvittaessaan värillisiä tusseja ja guassia. Jäntti on kuvittanut monien eri kirjailijoiden tekstejä. Jäntin oma kuvakirja Pikku hiiri, tuuliviiriilmestyy keväällä 2015 ja hänen Vaahteratuvan väestä kertovia saturomaanejaan on käännetty mm. japaniksi, ruotsiksi ja tanskaksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Katja Krekelä

Julkaistu

2015-09-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

63 sivua

Tietoa kirjasta Hurjalinna

Hurjalinna on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Katja Krekelä. Tämä Style of music on pituudeltaan 63 sivua, joten lukuiloa piisaa lukuisaksi ajanjaksoksi. Tästä digitaalisesta kirjasta onnistuu kanssa äänikirja versio, jonka pituus on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on uusi keino kuunnella kirjaa olitpa junassa, autossa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tämän äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Tammi 2015-09-17. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot kokonaan tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjat ja elektroniset kirjat liikkuvat mukvasti mukanasi omassa kännykässäsi. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pääset kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan parhaita elektronisia kirjoja. Monet ohjelmista tarjoilee samoin vapaan kokeilujakson, tähän tapaan pystyt ilmaiseksi tutkia sovellusta ilman euroakaan*.