Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Timo Parvela - Hyvän mielen iltasatuja maksuttomasti

Unijukkaa odotellessa

Hattunsa kadottanut hajamielinen noita taikoo suutuspäissään metsän eläimiä jääkaapeiksi ja liikennemerkeiksi. Ahne kangaskauppias saa elämänsä opetuksen neljältä viisaalta vanhukselta, kun hän yrittää viedä köyhän tytön mansikat. Miksi susi ulvoo ja pitää kylän asukkaita pelon vallassa? Siksi, että sekin pelkää pimeyttä ja yksinäisyyttä. Entä pitääkö lasten aina saada tahtonsa läpi ja mikä merkitys onkaan sovulla?

Hyvän mielen iltasatuja – hassuttelevia, opettavaisia, huisin jännittäviä ja mielikuvitusta kutkuttavia tarinoita! Finlandia Junior -palkitun Timo Parvelan monipuolisen upea kokoelma sisältää valikoiman lehdissä sekä Anna ja Antti -kirjoissa aiemmin julkaistuja kertomuksia.

Kirkkonummelaisen Timo Parvelan lasten- ja nuortenkirjoja luetaan ympäri maailmaa, erityisesti Saksassa hänen suosionsa on valtaisaa. Parvela tunnetaan myös käsikirjoittajana sekä kolumnistina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Timo Parvela

Julkaistu

2018-04-12

Lukija

Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

83 min

E-kirjan pituus

29 sivua

Tietoa kirjasta Hyvän mielen iltasatuja

Hyvän mielen iltasatuja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Timo Parvela. Kirjan pituus on 29. E-kirjan lisäksi käytettävänä on omaperäinen äänikirja, minkä parissa vietät jopa 1:23:04 tuntia. Tämä kirja ei pidättele kuuntelijaansa nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun pystyt lukemaan, sen sijaan kykenet nautiskella kirjasta milloin tahdot esimerkiksi automatkalla. Tämän äänikirjan lukijana on Lauri Kortelainen. Kirja on alunperin julkaistu 2018-04-12 julkaisijan WSOY toimesta. Käynnistä heti äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen ja kykenet nautiskelemaan kirjoista tuoreella keinolla. Tämä koko homma onnistuu helposti, kun ainoastaan omistat kännykän. Sovellukset toimivat 10-20e maksulla, jolla pääset kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Äänikirjojen kokeileminen on myös äärimmäisen vaivatonta, sillä pystyt rajattomasti kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.