Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Markus Majaluoma - Isä, rakennetaan maja! maksuttomasti

Isä, rakennetaan maja! on Markus Majaluoman rakastetun sarjan kolmas osa.

Markus Majaluoman viisiosaisessa lastenkirjasarjassa seikkailevat isä ja lapset Ossi, Väinö ja Annamari. Isä-sarja on ilahduttanut lapsia ja vanhempia niin kotimaassa kuin ulkomailla.

"Onpas siisti ja avara koti!" ilahtuu isä. Hyvä tuuli kuitenkin katoaa, kun hän huomaa miksi: lapset ovat kantaneet kaikki huonekalut pihalle. Onneksi naapurin herra Putkelalla on rakentava ehdotus. Nyt jos koskaan kannattaa rakentaa maja puuhun. Ovathan kaikki tarvikkeet jo valmiiksi ulkona. Näyttelijä Martti Suosalo on kertojana sarjasta tehdyissä äänikirjoissa. Martti Suosalon kerronta tavoittaa tarinoiden riemukkaimmatkin vivahteet.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Markus Majaluoma

Julkaistu

2011-05-31

Lukija

Martti Suosalo

Äänikirjan pituus

20 min

E-kirjan pituus

32 sivua

Tietoa kirjasta Isä, rakennetaan maja!

Isä, rakennetaan maja! on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Markus Majaluoma on kirjan kirjoittajana. Kirjasta löytyy 32 sivua, joiden parissa saatat saada mahtavia elämyksiä. Tietenkin ei ole välttämätöntä tehdä valinta vain luettavaan versioon, sen sijaan tarjolla on kanssa 0:20:18 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin mahtava tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja saa myöskin lenkistä jännittävämmän. Kirjan on lukenut Martti Suosalo. Kirja on alunperin julkaistu 2011-05-31 julkaisijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat uuden tavan nautiskella kirjoista. Tarvitset pelkästään kännykän jolloin kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Sitten kun tahdot päästä kunnolla äänikirjojen pauloihin, niin sinun tulee maksaa kiinteä kk-maksu 10 - 20€ ja sinulla on mainio valikoima erilaisia kirjoja. Jos et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu asiallinen itsellesi, niin voit yrittää tahtomaasi sovellusta veloituksetta 2 viikon ajan.