Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Martin Widmark - Jalkapallon arvoitus maksuttomasti

Lasse ja Maija ratkaisevat jo 18. mysteerin!

Vallilan jokavuotinen jalkapallon ystävyysottelu Aurinkoniittyä vastaan lähestyy. Joukkueisiin valitaan kummankin kaupungin viisi parasta pelaajaa. Vallila ei ole yleensä pärjännyt otteluissa, mutta tänä vuonna joukkueen valmentajana toimii postinkantaja Franco Bollo, joka on luvannut että Lassen ja Maijan kotikaupunki saa vihdoinkin hopeisen voittopokaalin kotiin. Ja kun hyökkääjänä loistaa Muhammed Karaatti ja maalivahtina itse poliisimestari, mikä voisikaan mennä pieleen...? Kun Aurinkoniitty lopulta johtaa 7-0 ja hopeinen pokaalikin varastetaan kesken ottelun kiihkeimmän tiimellyksen, tulee Lasselle ja Maijalle taas töitä.

Lasse-Maijan etsivätoimisto on helppolukuinen ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille. Sarja ilmestyy nykyisin värikuvitettuna, ja myös alkupään kirjat on uudistettu neliväriseen asuun. Lue kaikki osat: Timanttien arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos), Hotellin arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos), Sirkuksen arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos), Kahvilan arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos), Muumion arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos), Kullan arvoitus, Elokuvateatterin arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos), Sanomalehden arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos), Junan arvoitus (uusi, värikuvitettu laitos), Koulun arvoitus, Sahramin arvoitus, Eläinpuodin arvoitus, Syntymäpäivän arvoitus, Uimahallin arvoitus, Palokunnan arvoitus, Polkupyörän arvoitus, Vankilan arvoitus, Jalkapallon arvoitus

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Martin Widmark

Julkaistu

2018-04-19

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

41 min

E-kirjan pituus

29 sivua

Tietoa kirjasta Jalkapallon arvoitus

Mielenkiintoinen Jalkapallon arvoitus on hyvä lapset, mitä luettaessa aika häviää täydellisesti. Teoksen kirjoitti Martin Widmark. Kyseinen Style of music on pituudeltaan 29 sivua, toisin sanoen riemua piisaa runsaasti lukuhetkeksi. Tästä e-kirjasta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, jonka pituus on 0:41:03 tuntia. Tämä kirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, vaan sinun on mahdollista nyt nauttia kirjasta silloin kun mielit esim lentokoneessa. Tämän äänikirjan lukija on Markus Bäckman. Kirja on julkaistu 2018-04-19 ja teoksen julkaisijana toimii Kustannusosakeyhtiö Tammi. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot tykkänään tuoreen oven kirjojen maailmaan. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat liikkuvat helposti mukana omassa puhelimessasi. Maksamalla noin 10€ kuukausihinnan aukaiset siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat kesken omana elämässäsi. Jos vielä epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.