Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Veera Salmi - Jello ja nolo nokkahuilu maksuttomasti

Lyhyitä lukupaloja alakoululaisen maailmasta. Tarinoita täynnä seikkailua, huumoria ja huikeita yllätyksiä.

Shaba-daba-duu-daba - ihan mitä hyvänsä voi tapahtua Jellon maailmassa. Kun kouluun ei millään huvittaisi mennä, sillä siellä pitää soittaa noloa nokkahuilua, kotipihan puu lähtee kouluun Jellon sijaan. Entä ovatko rotat todella niin ällöttäviä kuin isä väittää - se selviää kun Jello pääsee tutustumaan rottien kotiin. Huomaavatko muutkin, että terveellisestä ruokavaliosta jankuttava isä on muuttunut tomaatiksi - ja ei kai hänen uusi työpaikkansa vain ole pizzeriassa?

Huumoria, hulluttelua ja alakouluikäisen arkea Veera Salmen uuden Jello-sarjan avauksessa. Salmi tunnetaan suosittujen Puluboin ja Ponin kirjojen ja Mauri-sarjan tekijänä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Veera Salmi

Julkaistu

2019-06-17

Lukija

Antti L.J. Pääkkönen

Äänikirjan pituus

27 min

E-kirjan pituus

18 sivua

Tietoa kirjasta Jello ja nolo nokkahuilu

Mieleenpainuva Jello ja nolo nokkahuilu on loistava lapset, mitä kuunnellessa kellonaika unohtuu täysin. Teoksen kirjoittajana on ollut Veera Salmi. Kirjan pituus on 18. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä parissa kuuntelet peräti 0:27:53 h. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin menetkään eli se saa matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut Antti L.J. Pääkkönen. Kirjan on julkaissut Otava 2019-06-17. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat perusteellisesti modernin tavan iloita kirjoista. Se koko juttu onnistuu mutkattomasti, kunhan vain omistat kännykän. Äänikirjasovellukset toimivat tietyllä kuukausimaksulla, millä pystyy kuuntelemaan rajatomasti monia äänikirjoja tai lukemaan parhaita digitaalisia kirjoja. Moni äänikirjapalveluista antaa niin ikään vapaan kokeilun, tällä tavalla pystyt vapaasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.