Äänikirja

Lue tai kuuntele

Martin Widmark - Junan arvoitus maksuttomasti

Lasse ja Maija ovat lähdössä junalla rapujahtiin Lassen isoisän luo Kirstinkylään. Asemalla he saavat matkaseuraa Vallilan poliisimestarista, joka on virkatehtävissä. Hän vartioi junassa kuljetettavaa suurta rahalähetystä.

Kesken rauhallisen matkan joku vetää hätäjarrusta ja juna pysähtyy. Pian käy ilmi, että rahat ovat kadonneet! Nuori etsiväkaksikkomme saa visaisen pähkinän purtavakseen. Voisiko syyllinen olla vaihtorahat omaan taskuunsa sujauttava tarjoilija, silmänkääntötemppuihin erikoistunut konduktööri vai kenties kummasti jaaritteleva kirkonmies?

Lasse-Maijan etsivätoimisto on hauska ja jännittävä, ihan oikea dekkarisarja lapsille! Kukin kirja on luettavissa myös täysin itsenäisesti.

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja sekä oppimateriaaleja. Widmark on koulutukseltaan opettaja, ja hän on työskennellyt kymmenen vuoden ajan Tukholman Rinkebyssä. Nykyään hän opettaa ruotsia maahanmuuttajille kirjoittamisen ohella. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Martin Widmark

Julkaistu

2017-01-27

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

47 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Junan arvoitus

Vauhdikas Junan arvoitus on upea lapset, jota lukiessa aika poistuu tyystin. Tämän erinomaisen teoksen on kynäillyt Martin Widmark. Tämä GENRE on pituudeltaan 0 sivua, näin ollen nautintoa riittää lukuisaksi myöhäisillaksi. Tästä e-kirjasta löytyy myöskin kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:47:42 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta vain silloin kun saatat lukemaan, päinvastoin saatat nyt iloita kirjasta aina kun haluat esim metrossa. NAME äänikirjan lukija ääni on Markus Bäckman. Kirja on alunperin julkaistu 2017-01-27 julkaisijan Kustannusosakeyhtiö Tammi toimesta. Ääni – ja e-kirja onkin loistava keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikänään oletkaan. Äänikirjat sekä e-kirjat liikkuvat mukvasti mukanasi älypuhelimessasi. Tämä kaikki tapahtuu maksamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä ikänään menet. Parasta käyttäjälle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista kokeilua eli pystyt sitoutumatta kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja selvittää onko palvelu justiinsa sinulle sopiva.