Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Riina Katajavuori - Kaksi kotia maksuttomasti

Aistivoimainen kuvaus siitä, miltä lapsesta tuntuu, kun vanhempien eron myötä koteja on yhtäkkiä kaksi.

Varpun ja Leon äiti ja isä ilmoittavat eroavansa. Varpu muuttaa äidin mukana, Leo jää isän kanssa. Pian on sopeuduttava myös vanhempien uusiin kumppaneihin.

Isä ja äiti pyytävät olohuoneeseen. ”Olisi puhuttavaa”, äiti sanoo. ”Me olemme päättäneet erota”.

Isä nyökkää partaansa.

Sohvalla lojuu villapipo. Varpu vetää sen päähän ja yli kasvojen. Hän on piilossa pipon sisällä. Pipon alla on kuumaa, villaista, kutittavaa.

Äiti ja isä puhuvat vuorotellen. He ovat samaa mieltä. Isä ja äiti puhuvat niin kuin olisivat jossakin televisio-ohjelmassa.

Viipyilevässä kasvutarinassa keskitytään kuvaamaan pieniä liikahduksia, joita lapsen mielessä ja elämässä tapahtuu, kun kaikki muuttuu. Kirjan jokainen lause on täynnä voimakkaita tunteita. Tarinan edetessä Varpu kypsyy, löytää erillisyytensä ja vahvuutensa.

Riina Katajavuori on arvostettu runoilija ja kirjailija. Hän on myös kirjoittanut lukuisia lastenkirjoja, kuten Pentti-kuvakirjat, joita on käännetty muille kielille, sekä palkitun teoksen Mennään jo naapuriin (kuvitus Salla Savolainen).

Suomenruotsalaisen Jenny Lucanderin ilmeikkäät ja tunnelmalliset kuvitukset ovat saaneet runsaasti huomiota.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Riina Katajavuori

Julkaistu

2020-02-13

Lukija

Susanna Haavisto

Äänikirjan pituus

14 min

E-kirjan pituus

6 sivua

Tietoa kirjasta Kaksi kotia

Kaksi kotia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tuotti Riina Katajavuori. Kyseisestä kirjasta löytyy 6 sivua, joiden avulla pystyt tuntea mielenkiintoisa kokemuksia. Tästä kirjasta löytyy lisäksi äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:14:31 tuntia. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä jossa menet eli se saa matkasta kuin matkasta kiintoisamman. NAME äänikirjan äänenä on Susanna Haavisto. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-02-13 julkasijan Tammi toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle täysin uuden oven kirjojen maailmaan. Kunhan sinulla on älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on lisäksi mukanasi lukemattomia eri kirjoja. Maksamalla sovitun kuukausimaksun avaat oven kirjojen maailmaan, jossa ei takuulla lopu kirjat sinun elämässäsi. Kun et ole vuorenvarma onko tämän mukainen palvelu soveluas itsellesi, niin onnistut yrittää tahtomaasi sovellusta rajattomasti 2 viikon ajan.