E-kirja

Lue tai kuuntele

Eva Hirn - Kaksoset maksuttomasti

Jännittävät ajat koittavat, kun 13-vuotiaat kaksoset Sarri ja Seppeli matkustavat kaupunkiin kouluun. Aiemmin maalla kotikoulussa opiskelleet pojat pääsevät kaupungissa Naimi-tädin huomaan.

Tädillä on kuitenkin pojille vaatimus: asiallisesti tulee olla. Tai Naimi-tädin sanoin: "Pojat eivät karkaa merille, eivät osta aseita, eivät käytä laskuvarjoa eivätkä tuo kulkukoiria taloon." Miten poikien käy, onnistuuko heidän pysyä poissa keppostelemasta?
Eva Hirn (1877‒1948), omaa sukua Bergroth, oli suomalainen kirjailija, jonka tuotantoon kuuluu niin lasten- ja nuortenkirjoja kuin pakinoita ja näytelmiäkin. Hirnin tapahtumarikkaat ja humoristiset tarinat nostivat hänet yhdeksi merkittävimmistä 1920- ja 1930-lukujen lasten- ja nuortenkirjailijoista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Eva Hirn

Julkaistu

2020-07-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

82 sivua

Tietoa kirjasta Kaksoset

Kuuntele heti touhukas lapset Kaksoset, minkä rinnalla elät verrattomia fiiliksiä. Tämän on kirjoittanut Eva Hirn. Kaksoset on pituudeltaan 82 sivua, joten erittäin asiallinen pituus lukemiseen. Luettavan kirjan kanssa kuunneltavissa on monikäyttöinen äänikirja, jonka kera vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella ihan siellä missä ikinä menet ja se tekee matkasta jännittävämmän. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Teos on julkaistu 2020-07-22 ja teoksen julkaisijana on Saga Egmont. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi aivan uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat siirtyvät mukavasti mukana puhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Äänikirjojen kokeileminen on myös erittäin vaivatonta, sillä pystyt sitoutumatta testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.