Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jukka Parkkinen - Karhukirjeitä kuntolomalta maksuttomasti

Otson uudet hulvattomat seikkailut!

Karhulapsi Otso asuu Amalia-tätinsä ja konstaapeli Karhusen luona Karhumäellä ja kirjoittaa hykerryttäviä kirjeitä kaverilleen Karvoselle. Seitsemännessä tarinakirjassa Otso saattelee Amalia-tädin kuntolomalle, sillä tädin kunto on päässyt romahtamaan: hänelle on tapahtunut painovirhe ja hänet on todettu sata kiloa ylipainoiseksi.

Ystäviensä Lahja Hevosen ja Emmi Kotvan kanssa Amalia pistää uuteen järjestykseen elämäänsä ja Käpälämäen kuntoutuskeskusta. Hölkkälenkillään he eivät ikinä juokse Nallemarketin ohi, golfkentällä Amalia lyö pallon helposti yli baarin, ja uinnista, tenniksestä ja lentopallosta karhurouvat valitsevat omaksi kuntoilulajikseen tikanheiton. Otson aiemmista seikkailuista on kerrottu kirjoissa Karhukirjeitä Karvoselle, Karhumäestä, kesäleiriltä, kaamoksesta, kaukomailta ja kotiväelle. Jukka Parkkisen mehukkaasti sanaileman sarjan toisesta kirjasta on sanottu näin: "Hilpeä, opettavainen ja nokkela lastenkirja, joka menee kyllä aikuisellekin. Oikeastaan ihmettelen, miksei tätä löydy myös aikuisten osaston hyllystä. Lisää Karhumäkeä, kiitos."

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka Parkkinen

Julkaistu

2015-09-22

Lukija

Juho Milonoff

Äänikirjan pituus

100 min

E-kirjan pituus

36 sivua

Tietoa kirjasta Karhukirjeitä kuntolomalta

Kutkuttava Karhukirjeitä kuntolomalta on hurja lapset, mitä lukiessa ajankulu haihtuu aivan. Teoksen tekijänä on ollut Jukka Parkkinen. Kirjasta löytää 36 sivua, minkä seassa pystyt saada mahtavia kokemuksia. Sinun ei ole kuitenkaan pakko rajoittua yksistään luettavaan versioon, lisänä saatavissa on myös 1:40:45 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin kätevä keino nauttia kirjaa olitpa junassa, bussissa tai vaikkapa lenkillä. Äänikirjan lukee Juho Milonoff. Tämän teoksen julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2015-09-22. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät täysin innovatiivisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen kuunteluun kuten e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat tahtomasi sovelluksen. Se kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 20€ kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan äärettömän määrän kirjoja missä milloinkaan liikutkaan. Mikäli et ole varma onko tämän kaltainen sovellus soveluas sinulle, niin kykenet kokeilla valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.