Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Roope Lipasti - Karhuriimu maksuttomasti

Viikinkitrilogian huima päätösosa

Egil, Vilja ja Pekko törmäävät merellä tyhjänä ajelehtivaan viikinkialukseen. Historiallinen lastenromaani tempaa mukaansa!

Ystävykset ovat purjehtimassa kotiin edelliseltä seikkailultaan, kun viikinkimiehistö sairastuu oudosti. Matka katkeaa ja lapset päätyvät kaivoskylään. Aurinkokiven louhinnassa käytetään orjia, jotka viikingit ovat vieneet kotikylistään, aivan kuten Pekon vanhemmille on käynyt. Voisiko Pekko löytää kylästä omiaan? Lähes kaikki kyläläiset ovat kuitenkin sairastuneet. Kun Egilkin makaa tappavan taudin kourissa, on parantajaksi opiskelevalla Viljalla tosipaikka käyttää taitojaan.Karhuriimu päättää seikkailullisen, lasten neuvokkuudesta ja ystävyydestä kertovan Viikinkitrilogian, jonka avausosa Viikinkisolmu (2015) voitti Lasten LukuVarkaus - ja Kirjava Kettu -palkinnot 2016.

Roope Lipasti (s. 1970) on lietolainen kirjailija ja kolumnisti, joka on kirjoittanut useita kirjoja sekä lapsille että aikuisille. Hänen kirjojaan on käännetty saksaksi, ranskaksi ja italiaksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Roope Lipasti

Julkaistu

2019-06-28

Lukija

Antti Virmavirta

Äänikirjan pituus

286 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Karhuriimu

Karhuriimu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Opuksen on kirjoittanut Roope Lipasti. Tämä lapset pitää sisällään 104 sivua, minkä mukana nautiskella vaikka moni ilta. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition jonka innoittamana koet jopa 4:46:19 h. Äänikirja on toimiva tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet julkisessa ja tekee myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tässä lukijana toimii Antti Virmavirta. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-06-28 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat sinulle tuoreen oven kirjojen maailmaan. Tarviit pelkästään kännykän niin kyydissäsi on satoja kirjoja. Silloin kun mielit päästä kunnollisesti kirjojen pauloihin, sinun alkaa vain suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15€ niin sinulla on isokokoinen yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki sovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa ja siten saat sitoutumatta kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja selvittää onko ohjelma juuri sinulle asianmukainen.