Äänikirja

Lue tai kuuntele

Bjørn Sortland - Kepler62 Uusi maailma: Luola maksuttomasti

Luola vie Kepler62-lukijat seikkailuun maan alle!

Bjørn Sortlandin, Timo Parvelan ja Pasi Pitkäsen huippusuosittu, kansainvälinen kirjasarja Kepler62 kuvaa tuntemattomalle planeetalle asettuneiden uudisraivaajalasten elämää. Uusi maailma on sarjan toinen tuotantokausi, jossa ovat ilmestyneet: Kaksi heimoa, Saari ja Kuiskaajien kaupunki.

Elämä Kepler 62 e -planeetalla ei ole turvallista ennen kuin lapset ovat selvittäneet asetehtailija Vallvikin kohtalon ja estäneet hänen pelottavat suunnitelmansa. Tehtävä lankeaa Marielle, joka tietää isänsä majailevan tulivuoren alle muodostuneessa pohjattomassa luolastossa. Marie laskeutuu yksin pimeyden sydämeen ja kohtaa maan alla lukuisia vaaroja. Samalla hän tekee matkaa sisimpäänsä: Mariella on ollut isän lisäksi myös äiti, ja hän alkaa muistaa lapsuudestaan onnellisiakin hetkiä. Voittaako hyvä sittenkin pahan?

Norjalainen Bjørn Sortland kirjoittaa Kepler62-sarjan toista tuotantokautta vuorotellen Timo Parvelan kanssa, ja planeetalle syntyneistä kahdesta heimosta kertovat tarinalinjat etenevät itsenäisesti. Pasi Pitkäsen kosmisen taidokas kuvitus viimeistelee houkuttavat avaruusseikkailut.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Bjørn Sortland

Julkaistu

2020-07-27

Lukija

Antti L. J. Pääkkönen

Äänikirjan pituus

112 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kepler62 Uusi maailma: Luola

Kepler62 Uusi maailma: Luola on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tekijänä on ollut Bjørn Sortland. Kirjan pituus on 0. E-kirjan ohella kuunneltavissa on myös omaperäinen äänikirja, minkä avulla vietät normaalilla nopeudella 1:52:05 tuntia. Äänikirjaa kykenee kuunnella siellä missä menet eli se saa matkastasi mukaansatempaavamman. Tätä äänikirjaa lukee Antti L. J. Pääkkönen. Kyseisen teoksen julkaisi WSOY 2020-07-27. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat itsellesi tuoreen oven kirjojen maailmaan. Jos sinulla on kännykkäsi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin taskussasi satoja erilaisia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on luistavaa äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen koettaminen on niin ikään erittäin mutkatonta, koska kykenet esteettömästi kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi 2 viikon ajan.