Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kreetta Onkeli - Kesä autokorjaamon yläkerrassa maksuttomasti

Arto tutustuu maaseudun elämään -
Finlandia Junior -voittajan tarina jatkuu

Arto ja Kimo reissaavat kesätöihin Kimon Markku-enon maatilalle Pohjois-Karjalaan. Rinkat täynnä tavaraa he matkaavat junalla ja bussilla Nepparin kylään, joka on niin piskuinen, että sen voi nähdä yhdellä silmäyksellä.
Pojat nukkuvat yönsä autokorjaamon yläkerrassa, auttavat Markkua ja hänen venäläistä vaimoaan, istuttavat metsän, tutustuvat kylän väkeen ja joutuvat heti napit vastakkain paikallisen räyhääjän Abraham juniorin kanssa.

Tämä on kesä, jota pojat isompina muistelisivat vielä moneen kertaan!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kreetta Onkeli

Julkaistu

2020-03-24

Lukija

Simo Häkli

Äänikirjan pituus

264 min

E-kirjan pituus

96 sivua

Tietoa kirjasta Kesä autokorjaamon yläkerrassa

Jännittävä Kesä autokorjaamon yläkerrassa on uskomaton lapset, mitä kuunnellessa kellonaika karkkoaa kokonaan. Tämän kirjan on kirjoittanut Kreetta Onkeli. Tämä lapset pitää sisällään 96 sivua, minkä parissa olla moni ilta. Tämän lisäksi kirjasta on tehty lisäksi kuunneltava versio, minkä kesto on 4:24:46 tuntia. Äänikirja ei pidättele sinua nautiskelemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun saatat lukemaan, puolestaan saatat nauttia kirjasta silloin kun haluat kuten vaikka bussissa. Äänikirjan vetoavana kertojana toimii Simo Häkli. Kyseisen kirjan julkaisi Otava 2020-03-24. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat innovatiivisen konstin nauttia kirjoista. Silloin kun sinulla on oma kännykkäsi seurassasi, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia erilaisia kirjoja. Se tapahtuu maksamalla 10 - 20€ kk-maksun, joka mahdollistaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä milloinkaan kuljet. Paras vierailijalle on että, lähes tulkoon kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista kokeilua joten saat vapaasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja ja selvittää onko palvelu juuri sinulle sopiva.