Äänikirja

Lue tai kuuntele

Tapani Bagge - Kiljusen uusi herrasväki merihädässä maksuttomasti

Kiljusen uusi herrasväki jatkaa hulvattomia seikkailujaan. Kirjailija Tapani Bagge ja näyttelijä Pertti Koivula ovat herättäneet henkiin Jalmari Finnen luoman anarkistisen perheen.

Kiljusen uusi herrasväki on asettunut kerrostaloasukkaiksi Helsinkiin ja talonmies Takkusen valtapiiriin. Kun Kiljuset häädetään avaruusrakettitempauksen jälkeen kaupunkikodistaan, he ostavat asuntolaivan luotettavan näköiseltä mieheltä. Laiva osoittautuu ruosteiseksi proomuksi. He vievät kuitenkin huonekalunsa ja tavaransa sinne ja jäävät yöksi. Aamulla Kiljuset huomaavat olevansa avomerellä. Pulla nimittäin on järsinyt kiinnitysköyden poikki, koska sen päälle kaatui muutossa lihakastiketta. Tästä alkaa hurja ja vauhdikas, ellei peräti sotaisa merielämän jakso Kiljusen uuden herrasväen seikkailuissa. Tapahtumat sijoittuvat Helsingin edustalle.

Kannen kuvan on tehnyt kuvittaja Mika Launis.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tapani Bagge

Julkaistu

2019-05-08

Lukija

Pertti Koivula

Äänikirjan pituus

49 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Kiljusen uusi herrasväki merihädässä

Kiljusen uusi herrasväki merihädässä on kutkuttava sekä viihdyttävä lapset, joka ei taatusti jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Kirjan teki Tapani Bagge. Kiljusen uusi herrasväki merihädässä on pituudeltaan 0 sivua, eli erittäin hyvä pituus luettavaksi. Tämän lisäksi kirjasta löytyy lisäksi kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:49:11 tuntia. Äänikirja on kiva konsti kuunnella kirjaa olitpa metrossa, bussissa tai vaikka juoksemassa. Tätä kirjaa lukee Pertti Koivula. Teos on alunperin julkaistu 2019-05-08 julkaisijan StorySide FI toimesta. Ääni – sekä e-kirja on mieleinen konstilukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa kuunaan menet. Silloin kun sinulla on oma kännykkäsi mukana, niin sinulla on seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Suorittamalla noin 10€ kuukausimaksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei todella lopu kirjat sinun elinaikanasi. Suurinosa palveluista tarjoaa myös ilmaisen kokeilun, joten pystyt sitoutumattomasti kokeilla sovellusta ilman maksuja*.