Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Line Kyed Knudsen - K niinku Klara 2 - Haluatko olla mun tyttökaveri? maksuttomasti

Haluatko olla mun tyttökaveri?

Klara on rakastunut Benjaminiin ja Klaralla on lahja hänelle. Yhtenä päivänä hän saa tekstiviestin Benjaminilta. Hän haluaa olla Klaran poikakaveri. Klara tulee iloiseksi. Mutta kun Rosa saa saman tekstiviestin, niin kaikki menee pilalle. Ja kun Juliakin saa saman viestin, niin kaikki on tosi pahasti pilalla...

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille." Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Line Kyed Knudsen

Julkaistu

2018-10-01

Lukija

Mia Renwall

Äänikirjan pituus

22 min

E-kirjan pituus

13 sivua

Tietoa kirjasta K niinku Klara 2 - Haluatko olla mun tyttökaveri?

K niinku Klara 2 - Haluatko olla mun tyttökaveri? on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Line Kyed Knudsen on teoksen kirjoittajana. K niinku Klara 2 - Haluatko olla mun tyttökaveri? on pituudeltaan 13 sivua, joten vallan mainio pituus läpi käytäväksi. Tottakai ei ole kuitenkaan pakko rajoittua yksistään luettavaan versioon, poimittavana on kanssa 0:22:05 h pituinen äänikirja. Kuunneltava kirja ei pidättele kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, vaan onnistut nyt iloita kirjasta missä mielit vaika autossa. Äänikirjan on lukenut Mia Renwall. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2018-10-01. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin mukava keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan menet. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat sopivan kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat kiinteällä kk-maksulla, millä saattaa kuuntelemaan rajatomasti monenlaisia äänikirjoja sekä lukemaan kiehtovia e-kirjoja. Mikäli et ole vuorenvarma onko tämän mukainen sovellus kelpo itsellesi, niin pystyt testata tahtomaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.