Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Line Kyed Knudsen - K niinku Klara 3 - Anna suukko! maksuttomasti

Klara ja hänen tyttökaverinsa leikkivät pussausleikkiä poikien kanssa. Klara haluaisi pussata Lukasta, mutta ei kuitenkaan kielellä niin kuin Julia tekee. Yhtäkkiä Iso-Anders haluaa olla leikissä mukana, eikä se ole Klaran mielestä enää kovin kivaa...

"K niinku Klara on helppolukuinen kirjasarja Klara-tytöstä ja hänen ystävistään. Kirjat käsittelevät ystävyyttä, koulua ja kasvamista (ja vähän rakkauttakin), ja ne sopivat kaikille päähenkilön ikäisille lukijoille." Line Kyed Knudsen on syntynyt Kööpenhaminan esikaupungissa vuonna 1971 ainoana lapsena. Jo nuorena hän rakasti näyttelemistä ja laulamista. Lukiossa hän valitsi musikaalis-matemaattisen linjan, ja ylioppilaaksi päästÿään hän aloitti opinnot teatterikoulussa, muttei koskaan valmistunut sieltä vaan valmistui kauppatieteiden maisteriksi. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa ja vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi. Hän kirjoittaa lasten- ja nuortenkirjoja ja opettaa luovaa kirjoittamista.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Line Kyed Knudsen

Julkaistu

2018-10-08

Lukija

Mia Renwall

Äänikirjan pituus

21 min

E-kirjan pituus

12 sivua

Tietoa kirjasta K niinku Klara 3 - Anna suukko!

K niinku Klara 3 - Anna suukko! on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoittajana on ollut Line Kyed Knudsen. Teoksen pituus on 12. Tästä kirjasta löytyy lisäksi äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:21:01 tuntia. Äänikirja on hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa silloin kun olet matkustamassa ja se saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. NAME äänikirjan kertoja on Mia Renwall. Kyseisen kirjan julkaisi Saga Egmont 2018-10-08. E- ja äänikirjat tarjoilevat miellyttävän vaihtoehdon nautiskella kiinnostavista kirjoista matkalla että kotona. Tämä koko homma toimii mutkattomasti, kunhan vain omistat puhelimen. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-20e maksulla, millä pystyy kuuntelemaan lukemattomasti monia äänikirjoja ja lukemaan kiehtovia digitaalisia kirjoja. Kirjojen yrittäminen on samoin suunnattoman mutkatonta, koska kykenet rajattomasti testata palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.