E-kirja

Lue tai kuuntele

Miina Supinen - Kokkiklubi: Amorin apulaiset maksuttomasti

Näin on nonparellit.

Hullunhauska Kokkiklubi-sarja jatkuu: Tähtikokki Amor Pääkkönen on pulassa kouluruokalassa! Miina Supisen huumori ja nasevat sutkautukset iskevät alaluokkalaisiin takuuvarmasti.

Keittiönoita Rosmariinin pikkuleivät lyövät ällikällä maailmankuulun kokin Amor Pääkkösen, joka päättää heittää kaulimensa nurkkaan. Pari viikkoa myöhemmin paljastuu, että Amor on pestautunut - kouluruokalaan! Myös Kokkiklubi päätyy koulun keittiöön, sillä Amor ei selviä uusista töistään ilman Rosmariinin taianomaista pippurimyllyä. Ahmittavan hyvä Kokkiklubi kuuluu WSOY:n helppolukuiseen Lukupalat-sarjaan, joka on suunnattu juuri lukemaan oppineille ja alakoulun ensimmäisiä luokkiaan käyville.

Miina Supinen (s. 1976) on kirjailija, toimittaja ja tv-käsikirjoittaja. Hänen Liha tottelee kuria -kirjansa on edelleen vuosituhannen hauskimpia esikoisromaaneja. Anni Nykänen (s. 1983) on turkulainen sarjakuvataiteilija, kuvittaja ja graafikko. Hänet tunnetaan parhaiten Mummo-sarjakuvistaan (Sammakko), joista useat ovat olleet myös Sarjakuva-Finlandia-ehdokkaina.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Miina Supinen

Julkaistu

2019-05-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

64 sivua

Tietoa kirjasta Kokkiklubi: Amorin apulaiset

Kokkiklubi: Amorin apulaiset on kutkuttava ja kiintoisa lapset, mikä ei toden totta jätä todellakaan kylmäksi. Tämän uskomattoman teoksen on laatinut Miina Supinen. Kokkiklubi: Amorin apulaiset on pituudeltaan 64 sivua, elikä osuva pituus lukemiseen. Tietenkin ei ole kuitenkaan pakollista tyytyä ainoastaan luettavaan versioon, vaan hankittavissa on kanssa 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin ainutlaatuinen käytäntö kuunnella kirjaa olitpa sitten metrossa, bussissa tai vaikka lenkillä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-05-06 ja teoksen julkaisijana on WSOY. E- ja äänikirjat lisäävät kiehtovan tilaisuuden nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla tai kotona. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät sopivasti mukanasi kännykässäsi. Äänikirjojen kuunteleminen on mukavaa sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Kirjojen koettaminen on myös todella vaivatonta, koska pystyt rajattomasti testata palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.