Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Henna Helmi Heinonen - Lähes täydellinen Miisa maksuttomasti

Onko pakko olla täydellinen?

Suositun sarjan uudessa osassa taitoluistelija Miisa pääsee kisaamaan mestaruudesta. Mutta mistä löytää elämänilo uudenlaisten ulkonäköpaineiden keskellä?

Miisa haluaa huipputasolle. Uusien ohjelmien koreografiaa on rakennettu keväästä saakka. Mutta kesän aikana on tapahtunut jotakin outoa. Hypyt, jotka Miisa on osannut hyvin, ovat kadonneet jonnekin. Jokin hänen kehossaan toimii eri tavalla kuin ennen. Ja pahinta on, ettei keväällä ostettu täydellinen kilpailupuku enää näytäkään hyvältä Miisan päällä. Se on liian lyhyt - ja liian tiukka. Myös Miisan muut vaatteet näyttävät kummallisilta Miisan päällä, kutistuneilta.Miisa ottaa mallia olympiavoittaja Alina Zagitovasta ja vähentää syömistä. Lumikin sanoo, että huiput syövät vain pieniä haukkauksia. Lapsuuden idoli saa kuitenkin Miisan miettimään asioita uudelta kantilta. Miisa-sarjan kuudennessa osassa käsitellään tärkeää aihetta: ulkonäköpaineita ja elämäniloa.

Henna Helmi käsittelee suosituissa Miisa-kirjoissaan tyttöjen elämään liittyviä paineita ja pyrkii teoksillaan tukemaan tukemaan tyttöjen itsetunnon kehittymistä. Ei tarvitse olla samanlainen kuin muut, vaan jokaisella on oma juttunsa! Henna Helmin muodostelmaluistelujoukkueesta kertovan IceLove-sarjan ensimmäinen osa, Nellyn uudet kuviot, palkittiin Lasten LukuVarkaus -palkinnolla 2018.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Henna Helmi Heinonen

Julkaistu

2019-01-25

Lukija

Kaisa Happonen

Äänikirjan pituus

294 min

E-kirjan pituus

118 sivua

Tietoa kirjasta Lähes täydellinen Miisa

Lähes täydellinen Miisa on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan tekijänä on ollut Henna Helmi Heinonen. Kyseinen teos on pituudeltaan 118 sivua, näin ollen nautintoa riittää moneksi toviksi. Digitaalisen kirjan kera käsillä on myös monikäyttöinen äänikirja, minkä mukana vietät vähintään 4:54:24 tuntia. Äänikirja ei pidättele kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta vain silloin kun pystyt lukemaan, päinvastoin kykenet nyt nauttia kirjasta heti kun haluat kuten autossa. Tämän kirjan lukee Kaisa Happonen. Teos on julkaistu 2019-01-25 ja teoksen julkaisijana toimii Kustannusosakeyhtiö Tammi. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle täysin uuden oven kirjojen maailmaan. Tämä koko juttu toimii sulavasti, jos omistat kännykän. Tilittämällä kiinteän kk-maksun avaat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei todella lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kirjojen testaaminen on myös tosi helppoa, koska voit vapaasti yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.