Äänikirja

Lue tai kuuntele

Martin Widmark - Lasse-Maijan kesälomakirja 1 maksuttomasti

Kesäkivaa Lassen ja Maijan seurassa!

Tämä hauska opus sisältää Lasse-Maija-tarinan, joka kertoo etsiväkaksikon koulussa järjestettävästä salapoliisikilpailusta. Kokeile, keksitkö sinä kilpailun ratkaisun!

Martin Widmark (s. 1961) on yksi Ruotsin suosituimmista lastenkirjailijoista. Widmark on saanut kotimaassaan lukuisia kirja-alan palkintoja, ja hänen teoksensa komeilevat jatkuvasti myyntilistojen kärjessä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Martin Widmark

Julkaistu

2020-05-14

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

21 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Lasse-Maijan kesälomakirja 1

Lasse-Maijan kesälomakirja 1 on jännä sekä viihdyttävä lapset, joka ei jätä kuuntelijaansa väsyneeksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Martin Widmark. Kirjasta löytää 0 sivua, minkä seassa on mahdollista kokea jännittäviä tuntemuksia. Ethän takerru vain e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:21:27 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin kuljetkaan joten se saa matkasta kuin matkasta kiehtovamman. NAME äänikirjan lukija ääni on Markus Bäckman. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-05-14 julkasijan Tammi toimesta. Siirtyessäsi ääni- sekä e-kirjoihin avaat tykkänään uuden oven kirjojen maailmaan. Se sujuu sulavasti, kunhan omistat älypuhelimen. Sovellukset toimivat kiinteällä maksulla, jolla pystyy kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Kun et ole vakuuttunut onko tämän lainen sovellus sopiva itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.