Lue tai kuuntele

Mia Malmi - Leijonatarinoita erityisille lapsille maksuttomasti

50 inspiroivaa ja rohkaisevaa tarinaa erityisistä lapsista, joista tuli erityisiä aikuisia.

Mikä yhdistää Palefacea ja Deataa, prinsessa Viktoriaa ja Leo Messiä, Agatha Christietä ja Julia Robertsia? He kaikki ovat lapsena ja nuorena kohdanneet erityisiä vaikeuksia ja ennakkoluuloja. Niistä huolimatta tai juuri niiden ansiosta he ovat myös eläneet erityisen elämän.
Leijonatarinat tarjoavat inspiroivia esikuvia ja samastuttavia vertaistarinoita ihan jokaiselle lähtökohdista riippumatta. Erilaisuus voi olla myös supervoima. Tärkeintä on olla rohkeasti oma itsensä ja tavoitella unelmiaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mia Malmi

Julkaistu

2020-09-07

Lukija

Maija Lang

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Leijonatarinoita erityisille lapsille

Lue nyt jännittävä lapset Leijonatarinoita erityisille lapsille, jonka mukana tunnet verrattomia fiiliksiä. Tämän fastastisen teoksen on raapustanut Mia Malmi. Tämä lapset pitää sisällään 0 sivua, joiden mukana iloita moni hetki. Lisäksi kirjasta onnistuu myöskin äänikirja versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella siellä jossa milloinkin liikut joten se tekee matkastasi mielenkiintoisemman. Äänikirjan vetoavana lukijana toimii Maija Lang. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-09-07 julkasijan tuntematon toimesta. E- sekä äänikirjat jakavat hyvän tavan nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkalla tai kotona. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat haluamasi äänikirjasovelluksen. Suorittamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset siis oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei epäilemättä lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.