Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Line Kyed Knudsen - Lilli ja Emma pyöräretkellä maksuttomasti

Lillin ja Emman luokka on menossa pyöräretkelle maatilalle. Yhtäkkiä Onnin pyörästä puhkeaa kumi. Juhani-opettaja jää auttamaan Onnia. Lilli, Emma ja Hassan yrittävät pyöräillä Hannele-opettajan ja muut kiinni.

Maatilaa ei kuitenkaan näy missään. Ovatko Lilli, Emma ja Hassan eksyneet? Kuinka he pääsevät takaisin muiden luokse?

"Lilli ja Emma" on Line Kyed Knudsenin kirjasarja kahdesta 8-vuotiaasta ystävyksestä. Line Kyed Knudsen (s. 1971) on tanskalainen lastenkirjailija, joka on opiskellut kauppatieteitä. Hänen kirjallinen menestyksensä alkoi vuonna 2003, jolloin hän julkaisi esikoisromaaninsa "Pigerne fra Nordsletten". Sittemmin Knudsen on julkaissut yli 50 lastenkirjaa. Vuonna 2007 hänelle myönnettiin tanskalainen Gyldendalin Peppi-stipendi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Line Kyed Knudsen

Julkaistu

2020-08-06

Lukija

Anna Kiuttu

Äänikirjan pituus

8 min

E-kirjan pituus

6 sivua

Tietoa kirjasta Lilli ja Emma pyöräretkellä

Lilli ja Emma pyöräretkellä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoittajana on ollut Line Kyed Knudsen. Kyseisestä kirjasta löytää 6 sivua, joiden rinnalla onnistut elää mielenkiintoisa kokemuksia. Tottakai ei ole onneksi pakko tyytyä yksistään luettavaan versioon, vaan tarjolla on myös 0:08:55 h pitkä äänikirja. Äänikirja voi olla mahtava käytäntö kuunnella kirjaa myös silloin kun olet liikkumassa ja tekee myöskin iltalenkistä kivemman. Kirjan vetoavana kertojana toimii Anna Kiuttu. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-08-06. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet iloitsemaan kirjoista todella uudella tavalla. Se koko juttu onnistuu jouheasti, jos ainoastaan omistat älypuhelimen. Maksamalla kuukausihinnan aukaiset siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Moni äänikirjapalveluista tarjoilee niin ikään vapaan kokeilun, tähän tapaan kykenet kahleettomasti kokeilla palvelua ilman maksuja*.