E-kirja

Lue tai kuuntele

Simon Sebag Montefiore, Santa Montefiore - Lontoon kuninkaalliset kanit maksuttomasti

Elämä on seikkailu. Kaikki on maailmassa mahdollista, kun on tahtoa ja onnea, mehevä porkkana, tarkka nenä ja ripaus hullunrohkeutta!

Sulo on pentueen pienin kani, perheen hiljaisin ja heikoin lenkki jota muut sisarukset pitävät pilkkanaan. Kun Sulo törmää ilkeään rottajengiin ja saa selville sen salajuonen kuningatarta vastaan, ei Sulolle jää muuta vaihtoehtoa kuin matkustaa Lontooseen ja varoittaa Lontoon kuninkaallisia kaneja, salaista järjestöä, jolla on pitkä ja maineikas historia hallitsijaperheen suojelijana. Mutta pystyykö heiveröinen ja ujo Sulo vakuuttamaan kanijärjestön siitä, että kuningatar on todellisessa vaarassa?

Hobitti kohtaa Ruohometsän kansan tässä hurmaavassa sadussa, joka todistaa että pienin kani voi olla suurin sankari.

Kirjailijoista:
Santa Montefioren kirjoja on käännetty 20 kielelle ja niitä on myyty yli 4 miljoonaa kappaletta Englannissa ja Euroopassa. Simon Sebag Montefioren palkittuja menestyskirjoja on julkaistu 48 kielellä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Simon Sebag Montefiore, Santa Montefiore

Julkaistu

2020-07-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

94 sivua

Tietoa kirjasta Lontoon kuninkaalliset kanit

Lontoon kuninkaalliset kanit on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Simon Sebag Montefiore, Santa Montefiore toimii teoksen kirjoittajana. Lontoon kuninkaalliset kanit on pituudeltaan 94 sivua, joten todella hyvä pituus lukemiseen. Älä missään nimessä takerru pelkästään e-kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa onnistuu kuunnella justiinsa siellä jossa liikutkaan eli se saa matkasta kiinnostusta herättävän. Tätä kirjaa lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-07-06 julkaisijan Sitruuna toimesta. Totuttelemalla ääni- sekä e-kirjoihin luot kokonaan uuden oven kirjojen tykö. Tarviit pelkästään puhelimen jolloin messissä on satoja kirjoja. Sovellukset toimivat normaalisti tietyllä kk-maksulla, millä kykenee kuuntelemaan määrättömästi monia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia elektronisia kirjoja. Usea ohjelmista antaa toisaalta ilmaisen kokeilujakson, tähän tapaan kykenet esteettömästi kokeilla palvelua ilman euroakaan*.