E-kirja

Lue tai kuuntele

Anssi Keränen - Lossi-Lassi etelänavalla maksuttomasti

Hyytävä etelänapa kutsuu Lossi-Lassia ja kavereita jo kolmannessa jännittävässä seikkailussa.

Tohtori Pallonen on brasilialainen pallovyötiäinen. Hänen harvinaisten kasvien siemenkokoelmansa sijaitsee Grönlannissa, jäätiköllä joka on vaarassa sulaa.

Tohtori päättää siirtää kokoelmansa ikuisen jään suojiin etelänavalle. Apujoukoiksi hän pyytää Lossi-Lassin, Nepan ja Ekun, jotka ovat aina valmiita seikkailuun! Kunhan vain Lindy Hop -laivaan lastataan tarpeeksi herkullisia eväitä. Mukana menossa ovat myös hidasliikkeinen laiskiainen Late ja lutuiset pingviinit. Matkalla vastaan tulee monia yllätyksiä, sekä kuumia että kylmiä...

Anssi Keräsen Lossi-Lassi-kuvakirjoissa yhdistyvät jännittävä tarina, kekseliäät hahmot ja luonnon kunnioitus. Hänen vaikuttava, lähes kolmiulotteinen kuvitustyylinsä tuo mieleen pelien ja animaatioiden maailman -- sekä Richard Scarryn.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anssi Keränen

Julkaistu

2019-02-11

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

40 sivua

Tietoa kirjasta Lossi-Lassi etelänavalla

Lue välittömästi touhukas lapset Lossi-Lassi etelänavalla, jonka mukana vietät verrattomia tunteita. Kirjan tekijänä on ollut Anssi Keränen. Tämä Category on sivumäärältään 40 sivua, näin ollen kirjaa piisaa lukuisaksi ajankohdaksi. Älä silti jää yksin digitaaliseen kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla kätevä keino kuunnella kirjaa myös kun olet liikkumassa ja se luo myöskin iltalenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan on lukenut Markus Bäckman. Kirja on julkaistu 2019-02-11 ja kirjan julkaisijana toimii Tammi. E- sekä äänikirjat tuottavat kiehtovan keinon nauttia mielenkiintoisista kirjoista matkustaessa ja kotona. Jos sinulla on ikioma puhelimesi seurassasi, niin sinulla on myös taskussasi satoja kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen yrittäminen on lisäksi tosi helppoa, sillä voit sitoutumatta yrittää sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.