Äänikirja

Lue tai kuuntele

Astrid Lindgren - Lotta osaa mitä vain maksuttomasti

Puuhakas pikku Lotta pelastaa joulun!

Astrid Lindgrenin mainio kertomus jouluvalmisteluista Pukarikadun keltaisessa talossa.

On se sitten kumma, miten Pukarikadun pikkuinen Lotta osaa mitä vain! Isoveli Janne ja isosisko Minna vain itkeä pillittävät, kun kaupungista loppuvat joulukuuset kesken, mutta Lottapa ryhtyy tuumasta toimeen ja pelastaa koko perheen joulun. Vaikka joskus rapatessa roiskuu, niin kuin sillä kertaa kun Lotan pehmopossu Nalle päätyy vahingossa jätetynnyriin…

Ruotsalainen Astrid Lindgren (1907–2002) on maailman luetuimpia lastenkirjailijoita, jonka kirjoja on käännetty yli 100 kielelle. Pukarikadun lapsista kerrotaan myös mm. kirjassa Lotta, Janne ja Minnamanna.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Astrid Lindgren

Julkaistu

2019-12-18

Lukija

Minttu Mustakallio

Äänikirjan pituus

22 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Lotta osaa mitä vain

Mielenkiintoinen Lotta osaa mitä vain on hyvä lapset, mitä lukiessa vuorokaudenaika karkkoaa kokonaan. Tämän huikean teoksen on raapustanut Astrid Lindgren. Kirjasta löytyy 0 sivua, joiden rinnalla kykenet saada ainutlaatuisia tuntemuksia. Luettavan kirjan vierellä tarjolla on lisäksi hyödyllinen äänikirja, jonka mukana vietät vähintään 0:22:34 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä jossa ikinä kuljetkaan joten se saa matkastasi kiintoisamman. Kirjan on lukenut Minttu Mustakallio. Kirja on alunperin julkaistu 2019-12-18 julkaisijan WSOY toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin maittava konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa kuunaan menetkään. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät mukvasti mukana puhelimessasi. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä kuukausimaksulla, jolla pystyy kuuntelemaan äärettömästi monia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän lainen sovellus oikea itsellesi, niin pystyt yrittää tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.