Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Emma Puikkonen, Arja Puikkonen - Löytölintu maksuttomasti

Upea saturomaani uskollisuudesta ja oman minuuden löytämisestä. Itsenäinen jatko Äänihäkki-romaanille.

Haidakun kuninkaidenpalatsissa asuu Liita, joka jo lapsena vaihtaa nimensä Liitoksi. Hän tahtoisi näet mieluiten olla lintu.
Vuosien päästä Liito halutaan puolisoksi vauraan Utinmaan prinssille. Utinmaan hovissa hänet puetaan korsettiin ja leninkiin. Liitosta muokataan kelpo prinsessaa ennen häitä.
Hovin tallipoika muistuttaa lapsena jäljettömiin kadonnutta Liiton kasvinkumppania Okaa. Kuka nuorukainen oikein on? Entä onko prinssi se miltä näyttää? Tuleeko Liitosta hovin häkkilintu?

Arja ja Emma Puikkosen - äidin ja tyttären - viisaassa romaanissa on Grimmin satujen ikiaikaista lumoa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Emma Puikkonen, Arja Puikkonen

Julkaistu

2020-08-25

Lukija

Hannamaija Nikander

Äänikirjan pituus

351 min

E-kirjan pituus

145 sivua

Tietoa kirjasta Löytölintu

Mielenkiintoinen Löytölintu on mainio lapset, jota kuunnellessa aika häviää täysin. Tämän kirjan on kirjoittanut Emma Puikkonen, Arja Puikkonen. Kirjasta löytää 145 sivua, niiden seassa pystyt elää upeita elämyksiä. Nytkään ei ole onneksi vaadittua tyytyä pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan kuunneltavissa on kanssa 5:51:43 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa onnistuu kuunnella ihan siellä jossa kuljetkaan joten se saa matkasta kiehtovamman. Äänikirjan on lukenut Hannamaija Nikander. Teos on alunperin julkaistu 2020-08-25 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja on mukava keinolukea tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa ikinä menetkään. Äänikirjojen käyttämiseen sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat valitsemasi sovelluksen. Suorittamalla noin 10€ kuukausihinnan vapautat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei lopu kirjat omana elinaikanasi. Parasta vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa jolloin pystyt rajoituksetta testata kahden viikon ajan kirjoja sekä kokeilla onko sovellus juuri sinulle sovelias.