E-kirja

Lue tai kuuntele

Roope Lipasti - Luutarhurin tapaus maksuttomasti

Suomen Neropatti on syntynyt! Uusi, huumoria ja sarjakuvaa yhdistävä kirjasarja

Oskari Onnisto aloittaa uuden sarjan, jossa opitaan, kuinka monella eri tavalla teinipojan on mahdollista munata itsensä täydellisesti. Kirja avaa painajaismaista kouluarkea hervottomalla huumorilla!

- Meillä on luokan kassassa nyt 34 euroa, luokanvalvojamme laski.
- Sillä päästään koulun takapihalle ja takaisin, jos hyvä tuuri käy.

7 A:n opettaja on luvannut oppilaille luokkaretken. Oskarin ja kavereiden silmissä siintävät New York, Pariisi ja turkoosi meri. Todellisuus on karumpi: luokkaretki tehdään kaivokseen, joka on koko kaupungin ylpeys. Paha vain, että Oskarin isä sattuu olemaan kaivoksen johtaja... Nolouden huippu saavutetaan, kun isä lähtee heille oppaaksi. Maan alla luokkaretki saa jo lähes painajaismaiset mittasuhteet, kun he tapaavat omituisen Luutarhurin. Tämä otus on ihan liian mielikuvituksellinen ollakseen edes olemassa, mutta silti se saa aikaan jopa uskomattomamman rumban kuin rehtori Limatainen maan päällä. Ja se on sitten jo aika paljon.

Roope Lipasti (s. 1970) on lietolainen kirjailija ja kolumnisti. Hän on vastuussa tämän kirjan huumorista. Lipastin lapsille ja nuorille suunnattu Viikinki-trilogia (2015-2017) on palkittu Lasten LukuVarkaus -, Kirjava Kettu - sekä Anni Polva -palkinnoilla.

Anton Lipasti (s.1996) opiskelee elokuvan tekemistä ja on vastuussa tämän kirjan hulvattomista sarjakuvista. Isä ja poika ovat aiemmin julkaisseet yhdessä yhteiskuntakriittistä ja humoristista Kimmo Kotka -sarjakuvaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Roope Lipasti

Julkaistu

2019-03-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

82 sivua

Tietoa kirjasta Luutarhurin tapaus

Kiintoisa Luutarhurin tapaus on upea lapset, mitä luettaessa kellonaika unohtuu täydellisesti. Roope Lipasti on kirjan kirjoittajana. Kirjan pituus on 82. Älä kuitenkaan takerru yksin e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa voi kuunnella siellä jossa milloinkin kuljet ja se luo matkasta kuin matkasta kiehtovamman. Kirjan lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-03-14 julkasijan WSOY toimesta. E- ja äänikirjat tuottavat helpon keinon nautiskella kiehtovista kirjoista matkalla ja kotona. Tarvitset vaan kännykän jolloin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Se tapahtuu tilittämällä 10 - 15e kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman määrän kirjoja missä milloinkaan kuljetkaan. Kirjojen testaaminen on samoin suunnattoman vaivatonta, sillä voit sitoutumatta testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.