Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sanna Isto - Maan alaiset maksuttomasti

Huikea seikkailu maanalaisten salaisuuksien parissa

Kuten vanha linnoituskin, Viaporin alkuperäiset asukkaat olivat läsnä kaikkialla. Mutta siinä, missä toinen oli nähtävyys, ei toista näkynyt laisinkaan.

Voiko painajainen muuttua todeksi? Suomenlinnassa asuva Metuli-niminen tyttö herää vuoteestaan kummalliseksi otukseksi muuttuneena eikä hänen oma perheensäkään tunnista häntä. Vähä vähältä Metulille alkaa selvitä minkälaisten vaihtokauppojen uhriksi hän on joutunut ja keitä ovat saaren maanalaiset asukkaat. Eikö edes paras ystävä tunne oikeaa Metulia oudon kuoren alta?Koskettavassa ja jännittävässä seikkailussa Metuli joutuu silmäkkäin linnakesaaren monivaiheisen menneisyyden - ja sitä kautta itsensä kanssa. Kirja herättää kiehtovan kysymyksen siitä, keitä me pohjimmiltaan olemme.

Sanna Isto on Berliinissä asuva suomalainen kirjailija, jonka aurinkoiset lastenromaanit on otettu ilolla vastaan. Tinka ja Taika (2011) sai Arvid Lydecken -palkinnon ja Tinka ja Taika - Noidanruohon salaisuus (2013) oli Lasten LukuVarkaus -ehdokkaana. Isto on itse asunut Suomenlinnassa ja tuntee Maan alaisten saaren hyvin.

Sami Saramäen mustavalkoinen kuvitus on osuva sukellus Suomenlinnan miljööseen, niin maan päälle kuin allekin.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sanna Isto

Julkaistu

2019-03-11

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

693 min

E-kirjan pituus

251 sivua

Tietoa kirjasta Maan alaiset

Maan alaiset on jännittävä sekä kiintoisa lapset, mikä ei todella jätä lukijaansa väsyneeksi. Sanna Isto on teoksen kirjoittajana. Maan alaiset on pituudeltaan 251 sivua, siis erittäin osuva pituus lukemiseen. Ethän rajoitu vain e-kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 11:33:41 tunnissa. Äänikirja onkin upea tyyli kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, lentokoneessa tai vaikkapa ulkoilemassa. Tämän kirjan lukijana toimii Kati Tamminen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-03-11 julkasijan WSOY toimesta. Käynnistä välittömästi äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista täysin uudenaikaisella keinolla. Se koko juttu toimii helposti, kun omistat älypuhelimen. Silloin kun mielit päästä kunnollisesti e-kirjojen todellisuuteen, niin sinun aloittaa pelkästään tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15euroa jolloin käytössäsi on valtava yhditelmä e-kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, lähimain kaikki palvelut tarjoilevat vapaata kokeilua ja siten kykenet sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko palvelu juuri sinulle sovelias.