Äänikirja

Lue tai kuuntele

Thomas Taylor - Malamanteri maksuttomasti

Kun mahdoton on mahdollista!

Malamanteri aloittaa trilogian, tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylän rannoille. Siellä monet vannovat nähneensä mystisen kiehtovan merihirviö malamanterin…

Herbert Lemon on Hotelli Nautiluksen löytötavarapisteen hoitaja. Aina ei ole helppoa palauttaa hukattuja tavaroita oikeille omistajille ja erityisen vaikeaa se on silloin, kun kadonnut on ihminen. Kun Violet Parma ilmestyy etsimään hotellista kaksitoista vuotta aiemmin kadonneita vanhempiaan, lapset lähtevät kiehtovalle arvoitusten polulle, joka ei väistä merihirviö malamanteria.

Mikä on tämä tarujen olento, joka vetää puoleensa ihmisiä ja joka voi toteuttaa toiveita? Ja mikä on silloin vaihtokaupan hinta?

9-99-vuotiaille suunnatun sarjan on suomentanut sanataituri Jaana Kapari-Jatta. Malamanterin hiukan nyrjähtäneessä maailmassa yhdistyvät Tim Burtonin ja Wes Andersonin elokuvien goottinen ja veikeä vire. Sen tunnelmasta ei haluaisi koskaan pois.

Thomas Taylor on brittiläinen kirjailija ja taiteilija, joka muistetaan mm. ensimmäisen Harry Potter -kirjan kannen kuvittajana. Malamanteri aloittaa trilogian, tarina-aarrearkun, jossa salaisuudet ja legendat huuhtoutuvat unohtumattoman merenrantakylän rannoille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Thomas Taylor

Julkaistu

2020-03-09

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

410 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Malamanteri

Kutkuttava Malamanteri on suurenmoinen lapset, jota kuunneltaessa vuorokaudenaika katoaa kokonaan. Opuksen on kirjoittanut Thomas Taylor. Kyseisestä kirjasta löytää 0 sivua, joiden parissa pystyt kokea upeita hetkiä. Ethän siitä huolimatta rajoitu yksin e-kirjaan, yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 6:50:20 tunnissa. Äänikirja ei pidättele sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan kykenet nyt iloita kirjasta milloin mielit esimerkiksi lentokoneessa. NAME äänikirjan kertoja on Jukka Pitkänen. Kirja on alunperin julkaistu 2020-03-09 julkaisijan WSOY toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle uuden oven kirjojen maailmaan. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit sopivan kirjasovelluksen. Maksamalla kuukausihinnan aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, missä ei taatusti lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Kun et ole vuorenvarma onko tämän mukainen sovellus soveluas sinulle, niin voit kokeilla tahtomaasi palvelua 2 viikon ajan.