Lue tai kuuntele

Disney, Ned Hartley - Marvel-historia maksuttomasti

Syväluotaus legendaaristen Marvel-sarjakuvien maailmaan!

Upeasti kuvitettu lahjakirja supersankarien historiasta. Mistä kaikki alkoi, ja kuinka sarjakuvaseikkailuista päädyttiin aina valkokankaalle asti?

Jokaisen todellisen Marvel-fanin unelmakirjassa sukelletaan syvälle supersankarikulttuuriin. Kirja etenee kronologisesti, ja ääneen pääsevät niin hahmojen luojat Jack Kirbysta Stan Leehin kuin taiteilijat, toimittajat ja muut sarjakuvien ammattilaiset. Mukana on arkistojen aarteita ja yllättäviä faktoja, ja tietenkin kaikki kulttihahmot Kostajista Mustaan Pantteriin ja Hämähäkkimiehestä Kapteeni Amerikkaan!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Disney, Ned Hartley

Julkaistu

2020-10-12

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Marvel-historia

Marvel-historia on jännittävä sekä mielenkiintoinen lapset, mikä ei varmasti jätä ketään vaisuksi. Opuksen on kirjoittanut Disney, Ned Hartley. Kyseinen lapset pitää sisällään 0 sivua, joiden seassa nauttia vaikka moni tovi. Tämän lisäksi digitaalisesta kirjasta löytyy myös äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin loistava käytäntö kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, taksissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-10-12 julkasijan tuntematon toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät tyystin modernin keinon iloita kirjoista. Kunhan sinulla on oma älypuhelimesi seurassasi, niin sinulla on myöskin taskussasi tuhansia kirjoja. Maksamalla noin 10€ kk-maksun vapautat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat omana elämässäsi. Kirjojen testaaminen on myös äärimmäisen vaivatonta, koska kykenet esteettömästi yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.