Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jari Mäkipää - Masi Tulppa: Pääsy kielletty! maksuttomasti

Jari Mäkipään uuden, humoristisen lastenromaanin päähenkilö on kaikkien itsenäisten lasten sankari. Peligrafiikan innoittamasta kuvituksesta vastaa palkittu Jussi Kaakinen.

Alakoulua käyvällä Masi Tulpalla on täydellinen kesälomasuunnitelma: Pelaa SamuRaita, katso Bittiritaria, piirrä Hukkajätkä-sarjista. Masin ei tarvitse poistua huoneestaan edes lounaan perässä ‐ hän vain lämmittää mikropitsan omasta jääkaapistaan. Kaikki menee kuitenkin pilalle, kun Masin vanhemmat saavat kummallisen älynväläyksen: he keksivät palkata pojalle lastenhoitajan.

Masi ei törkeään temppuun niin vain alistu. Lapsenvahtipalvelu Vahtisilmän epäilyttävä toimitusjohtaja Vihtori Hiilenpää ehdottaa Masille viikon koeaikaa. Sehän sopii ‐ Masi aikoo tehdä hyvin selväksi, ettei lastenvahtia kaivata. Hän saa vastaansa monen sortin hoitajia, joista kukaan ei näytä tajuavan olevansa tarpeeton sivuhenkilö. Lisäksi Masia häiriköi sottainen ja piinallisen puhelias naapurinpoika Pellervo Hulmukka, joka kuvittelee nappaavansa hänestä kaverin. Masi Tulpalla on tasan viikko aikaa pelastaa kesälomansa!

Tamperelainen kirjailija-käsikirjoittaja Jari Mäkipää tunnetaan Etsiväkerho Hurrikaanin seikkailuista kertovasta kirjasarjasta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jari Mäkipää

Julkaistu

2019-02-06

Lukija

Lauri Kortelainen

Äänikirjan pituus

112 min

E-kirjan pituus

45 sivua

Tietoa kirjasta Masi Tulppa: Pääsy kielletty!

Mielenkiintoinen Masi Tulppa: Pääsy kielletty! on tyylikäs lapset, mitä lukiessa ajankulu unohtuu tykkänään. Jari Mäkipää on teoksen kirjoittajana. Masi Tulppa: Pääsy kielletty! on pituudeltaan 45 sivua, siis erittäin hyvä pituus lukemiseen. Luettavan kirjan kera käytettävänä on myös omaperäinen äänikirja, minkä mukana vietät jopa 1:52:06 tuntia. Äänikirja voi olla toimiva tapa kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja se saa lisäksi lenkistä mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee Lauri Kortelainen. Tämän kirjan julkaisi Tammi 2019-02-06. Ääni – ja digitaalinen kirja on helppo konstilueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä milloinkaan kuljetkaan. Äänikirjat kuten myös e-kirjat liikkuvat mukvasti mukana omassa älypuhelimessasi. Jos tahdot päästä oikeasti äänikirjojen todellisuuteen, sinun tulee maksaa kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa niin sinulla on mainio kokoelma omalaatuisia e-kirjoja. Mikäli vielä epäröit käyttäisitkö palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.