Äänikirja

Lue tai kuuntele

Astrid Lindgren - Melukylän lapsilla on hauskaa! maksuttomasti

Vielä kerran Melukylään!

Melukylän lapsilla on hauskaa! on kolmas ja viimeinen Astrid Lindgrenin lämminhenkisistä Melukylä-lastenromaaneista, jotka Kristiina Rikman on suomentanut uudestaan nykykielelle alkuteosten henkeä kunnioittaen.

Alun perin vuonna 1952 ilmestyneessä Melukylä-trilogian päätösromaanissa kerrotaan muun muassa, kuinka Lisa saa oman karitsan ja se pääsee mukaan kouluun, kuinka heiluvan hampaan saa irti sekä kuinka Melukylässä vietetään juhannusta ja pyydystetään rapuja. Kepeän maalaisperhe-elämän kuvaus on saanut innoituksensa Astrid Lindgrenin omasta lapsuudesta Smoolannissa.

Ruotsalainen Astrid Lindgren (1907–2002) on maailman luetuimpia lastenkirjailijoita, jonka kirjoja on käännetty yli 100 kielelle. Melukylästä kertovat myös lastenromaanit Melukylän lapset ja Melukylän lasten uudet kujeet.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Astrid Lindgren

Julkaistu

2020-03-02

Lukija

Maruska Verona

Äänikirjan pituus

175 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Melukylän lapsilla on hauskaa!

Melukylän lapsilla on hauskaa! on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Astrid Lindgren toimii teoksen kirjoittajana. Tästä kirjasta löytyy 0 sivua, joiden avulla pystyt elää upeita elämyksiä. Lisäksi kirjasta löytyy samoin äänikirja versio, jonka kestoaika on 2:55:49 tuntia. Äänikirja voi olla helppo käytäntö kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet liikkeellä ja tekee lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Tämän kirjan sinulle lukee Maruska Verona. Kirja on alunperin julkaistu 2020-03-02 julkaisijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. E- ja äänikirjat tarjoavat loistavan tavan nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa ja kotona. Tarviit pelkästään älypuhelimen niin kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15€ kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän summan kirjoja missä ikänään liikutkaan. Kun vielä epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.