Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jari Koivisto - Miina ja Manu Ahdin valtakunnassa maksuttomasti

Miina ja Manu ovat viettämässä kesäpäivää meren rannassa, kun he tapaavat yllättäen uimakoulunopettaja Sanni Saukon. Pian tutustutaan sukeltamisen taitoihin.
Yllätyksiä kuitenkin riittää! Heikki Hiiri on joutua pulaan liian syvillä vesillä, ja Sanni Saukon taitoja tarvitaan nopeasti. Sukellus muuttuu seikkailuksi, sillä meren pohjasta löytyy huima yllätys. Hyviä neuvoja kaivataan ja apuun rientää itse professori Pöllövaara.
Tervetuloa Ahdin maailmaan!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jari Koivisto

Julkaistu

2019-11-22

Lukija

Jari Huhtala, Tapani Puranen, Leila Viitala

Äänikirjan pituus

9 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Miina ja Manu Ahdin valtakunnassa

Lue mielenkiintoinen lapset Miina ja Manu Ahdin valtakunnassa, jonka mukana vietät uniikkeja elämyksiä. Jari Koivisto on kirjan kirjoittajana. Teoksen pituus on 0. Kyseisestä kirjasta onnistuu myös äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:09:55 tuntia. Äänikirja onkin uusi tyyli nauttia kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai vaikka lenkillä. Kyseisen äänikirjan lukija on Jari Huhtala, Tapani Puranen, Leila Viitala. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-11-22 julkasijan Otava toimesta. Aloita saman tien äänikirjoihin sekä e-kirjoihin perehtyminen niin kykenet iloitsemaan kirjoista hyvin tuoreella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon hankit valitsemasi sovelluksen. Se tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä milloinkaan kuljetkaan. Monet ohjelmista tarjoilee lisäksi maksuttoman ilmaisjakson, milloin kykenet rajattomasti tutkia palvelua ilman euroakaan*.