Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jari Koivisto - Miina ja Manu keittiössä maksuttomasti

Miina ja Manu opettelevat laittamaan ruokaa ja leipomaan Kattisen mummun keittiössä. Sisarukset tapaavat myös läheisellä joella kalastavan Jänkä-Joonaksen, joka opettaa herkullisen kalakeiton reseptin.

Ruokia valmistaessa tulevat tutuksi lasten makutottumuksiin sopivat ruoat, ja Kattisen mummu opettaa hyvät pöytätavat. Lopulta on aika kutsua kaikki Miinan ja Manun ystävät nauttimaan pöydän antimista!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jari Koivisto

Julkaistu

2019-11-22

Lukija

Jari Huhtala, Tapani Puranen, Leila Viitala

Äänikirjan pituus

5 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Miina ja Manu keittiössä

Kuuntele heti lumoava lapset Miina ja Manu keittiössä, jonka avulla koet suurenmoisia tunteita. Opuksen on kirjoittanut Jari Koivisto. Tästä kirjasta löytyy 0 sivua, minkä kanssa on mahdollista tuntea mahtavia oivaluksia. Tämän lisäksi e-kirjasta löytyy lisäksi kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:05:36 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele nauttimaan kirjasta vain siihen aikaan kun pystyt lukemaan, päinvastoin pystyt nyt iloita kirjasta heti kun haluat kuten lenkillä. Tämän äänikirjan lukijana toimii Jari Huhtala, Tapani Puranen, Leila Viitala. Kirja on alunperin julkaistu 2019-11-22 julkaisijan Otava toimesta. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin totutteleminen jolloin pääset nauttimaan kirjoista aivan aintlaatuisella tavalla. Se koko homma onnistuu sulavasti, kun ainoastaan omistat puhelimen. Se onnistuu suorittamalla 10 - 20e kk-maksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman summan kirjoja missä milloinkaan menetkään. Kun vieläkin epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä palvelua, niin testaa sitä samantien 2 viikon ajan.