Äänikirja

Lue tai kuuntele

Teutori - Miinan ja Manun Seikkailu Lapissa maksuttomasti

Miina ja Manu nauttivat talvesta täysin rinnoin. Mäenlaskusta syntyy iloinen kilpailu Olli Oravan, Matti Mäyrän ja muiden ystävien kanssa. Lapset luistelevat ja rakentavat upean lumiukon, tekevät hiihtoretken ja tapaavat järvenselällä pilkkivän Sulo-enon. Sulo-eno selittää pilkkionginnan saloja ja kertoo, mitä vaaroja heikoilla jäillä liikkumisessa on. Sulo-eno näyttää myös, kuinka pitää toimia, jos joku on pudonnut jäihin.

Iloinen talvipäivä päättyy lumilinnan tekoon ja hurjaan lumisotaan. Lopuksi Sulo-eno tarjoaa kaikille kuumaa mehua ja muita herkkuja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Teutori

Julkaistu

2019-11-22

Lukija

Tapani Puranen, Leila Viitala, Rauno Virtanen

Äänikirjan pituus

7 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Miinan ja Manun Seikkailu Lapissa

Kuuntele välittömästi mielenkiintoinen lapset Miinan ja Manun Seikkailu Lapissa, jonka kera vietät tavattomia fiiliksiä. Teoksen tekijänä on ollut Teutori. Kirjasta löytää 0 sivua, niiden rinnalla voit saada jännittäviä lukuhetkiä. Ethän tyydy vain e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 0:07:30 tunnissa. Äänikirja on ainutlaatuinen käytäntö kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, autossa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan sinulle lukee Tapani Puranen, Leila Viitala, Rauno Virtanen. Teos on alunperin julkaistu 2019-11-22 julkaisijan Otava toimesta. Ääni – ja e-kirja onkin mukava keinolukea ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä ikänään menet. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon asennat sopivan äänikirjasovelluksen. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan lukemattoman summan kirjoja missä kuljet. Jos et ole vakuuttunut onko tämän lainen sovellus kelpo sinulle, niin kykenet yrittää valitsemaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.