Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jujja Wieslander - Mimmi Lehmän ja Variksen joulu maksuttomasti

Varis on vähän kärttyisä, koska sen pesässä on talvella niin kylmää ja pimeää. Se lennähtää Mimmi Lehmän luo lämpimään ja valoisaan navettaan ja saa kuulla, että seuraavana päivänä on jouluaatto.

Varikselle tulee kiire paketoida iso läjä lahjoja - itselleen. ”En minä muuten saa yhtään pakettia”, se selittää. Mimmi Lehmä on kuitenkin kanojen avustuksella valmistellut Varikselle ihanan joululahjan, joka tuo valoa ja lämpöä sen kotipesään.

Rakastetun Mimmi Lehmä -sarjan joulutarina kertoo antamisen ilosta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jujja Wieslander

Julkaistu

2020-06-15

Lukija

Eija Ahvo

Äänikirjan pituus

10 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Mimmi Lehmän ja Variksen joulu

Mieleenpainuva Mimmi Lehmän ja Variksen joulu on ihastuttava lapset, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika katoaa täydellisesti. Kirjan loi Jujja Wieslander. Tämä GENRE on sivumäärältään 0 sivua, toisin sanoen riemua riittää useaksi hetkeksi. Tästä kirjasta on tehty myöskin kuunneltava versio, minkä kestoaika on 0:10:47 tuntia. Äänikirja onkin erinoimainen tapa nauttia kirjaa olitpa sitten metrossa, bussissa tai vaikka lenkillä. Kirjan mukavana äänenä toimii Eija Ahvo. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-15 julkasijan Kustannus-Mäkelä toimesta. Aloita heti äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pystyt iloitsemaan kirjoista kokonaan aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon lataat haluamasi ohjelman. Tilittämällä sovitun kk-maksun aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei varmasti lopu kirjat omana elämässäsi. Paras asiakkaalle on että, lähes kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa joten kykenet sitoutumatta kokeilla parin viikon ajan kirjoja ja valita onko ohjelma sinulle oikea.