Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tuutikki Tolonen - Mörköviesti maksuttomasti

Suuri mörköseikkailu jatkuu! Jo 27 maahan myydyn, palkitun fantasiasarjan kolmas osa.

Miksi Portinvartija ilmestyy Hellemaiden kylpyhuoneeseen? Entä mitä merkillisiä olentoja vilahtelee lähimetsissä? Mitä maan alla (ja maan päällä) tapahtuu?

Arki voi olla täynnä taikaa, jos on sattunut syntymään Hellemaiden perheeseen. Maikki, Kaapo ja Hilla pääsevät uusiin seikkailuihin mörköjen kanssa, Maikin puhuva kylpytakki juttelee entistä merkillisempiä ja Kaapo selvittää juuriliemen arvoitusta yhdessä Runar Kallin kanssa. Tuutikki Tolosen lumoava fantasiakirja vie mukanaan vastustamattomalla voimalla.

”Lämmin tunnelma, omaperäiset yksityiskohdat ja Pitkäsen humoristiset mustavalkoiset kuvat yhdistyvät omaperäiseksi ja mukaansatempaavaksi kokonaisuudeksi." Publishers Weekly, USA

"Mörkövahdista voi tulla todellinen uuden sukupolven klassikko.” Parfums de Livres

”Ja nyt kerron mitä olen oppinut ja minkä jätän neuvoksenne: älkää jääkö pieniksi, jos voitte myös kasvaa suuriksi!” Kylpytakki

Mörkövahdista on kehitteillä Hollywoodissa pitkä elokuva, jonka tuottaa Scott Free Productions -tuotantoyhtiö, ja osatuottajana on lukuisia Oscar-ehdokkuuksia saanut elokuvaohjaaja Ridley Scott.

Tuutikki Tolonen on Lastenkulttuurin valtionpalkinnolla ja Arvid Lydecken -palkinnolla palkittu kirjailija, sanataideopettaja ja lasten kirjallisuuslehti Vinskin toimittaja. Ennen mörkökirjojaan hän on kirjoittanut satukokoelman Joulusatuja (Tammi, 2013). Lisäksi hän on kirjoittanut useita lastenkirjoja yhdessä Eppu Nuotion kanssa.

Pasi Pitkänen on kuvittaja ja graafikko, joka on valmistunut graafiseksi suunnittelijaksi Aalto-yliopistosta ja työskennellyt kuvittajana, hahmosuunnittelijana ja graafikkona Rovio Entertainmentilla. Pitkänen on kuvittanut mm. Timo Parvelan Pate-kirjoja ja Parvelan ja norjalaisen Bjørn Sortlandin suosittua Kepler62-avaruusseikkailusarjaa. Pasi Pitkänen on julkaissut kaksi omaa kuvakirjaa: Kadonneiden eläinten saari ja Hirviöturnajaiset.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuutikki Tolonen

Julkaistu

2020-02-12

Lukija

Antti L. J. Pääkkönen

Äänikirjan pituus

306 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Mörköviesti

Lue vaiheakas lapset Mörköviesti, minkä rinnalla vastaanotat suurenmoisia elämyksiä. Tuutikki Tolonen on teoksen kirjoittajana. Tämän pituus on 104. Kyseisestä teoksesta onnistuu niin ikään kuunneltava versio, minkä pituus on 5:06:42 tuntia. Äänikirja onkin kiva konsti nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, taksissa tai vaikkapa lenkillä. Kyseisen äänikirjan lukija on Antti L. J. Pääkkönen. Teoksen on julkaissut Tammi 2020-02-12. Ääni – sekä e-kirja onkin hyvä tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä missään tapauksessa kuljetkaan. Tarviit puhelimen ja kyydissäsi on valtavan paljon kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kuukausihinnalla. Jos edelleen epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä sovellusta, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.