Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Barbara Cantini - Mortina maksuttomasti

Ei aivan tavallinen tyttö, vaan ihan oikea zombi!

Pukeutuako noidaksi vai mennäkö ihan omana itsenään, zombityttö Mortina miettii halloween-juhlan lähestyessä.

Mortina asuu Tuoni-tädin ja Kaiho-koiransa kanssa aavemaisessa Villa Tuonelassa, jossa seurana ovat myös suvun esi-isät. Mortina haaveilee ikäisistään leikkikavereista, mutta Tuoni-täti on tämän kieltänyt: kylän lapset saattaisivat pahanpäiväisesti pelästyä zombityttöä, ja zombit voitaisiin häätää kodistaan, jota kyläläiset luulevat autiotaloksi. Halloween-juhlan lähestyessä neuvokas ja lannistumaton Mortina kuitenkin keksii mainion keinon ystävystyä toisten lasten kanssa!

"Zombityttö on riemukas tuttavuus. Mortina-kirjat ovat jopa yllättävän hauskoja ja kekseliäitä, ja niiden kuvitus on yksityiskohtien ja mielikuvituksen juhlaa. Kokonaisuus on värikäs, häkellyttävä, nokkela ja tyylikäs." (Hämeen Sanomat 2020)

Barbara Cantini on italialainen, Toscanassa asuva palkittu kuvittaja ja lastenkirjailija. Hän on sekä kirjoittanut että kuvittanut zombitytöstä kertovan valloittavan Mortina-lastenkirjasarjan, jota on käännetty vuoteen 2020 mennessä jo 29:lle kielelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Barbara Cantini

Julkaistu

2019-10-21

Lukija

Saara Lehtonen

Äänikirjan pituus

13 min

E-kirjan pituus

51 sivua

Tietoa kirjasta Mortina

Kuuntele heti vauhdikas lapset Mortina, minkä kanssa tunnet ainutlaatuisia tuntemuksia. Teoksen teki Barbara Cantini. Mortina on pituudeltaan 51 sivua, siis todella osuva pituus lukemiseen. Luettavan kirjan kanssa käsillä on lisäksi mahtava äänikirja, minkä kera vietät normaalinopeudella 0:13:41 tuntia. Äänikirja on hyödyllinen tapa kuunnella kirjaa silloin kun olet liikkeellä ja luo myöskin kävelystä ainutlaatuisemman. Äänikirjan mieleisenä äänenä toimii Saara Lehtonen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-10-21 julkasijan Tammi toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin hyvä keinolukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan kuljet. Tarviit vaan kännykän ja kyydissäsi on rajattomasti kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta eri laisilla sovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Äänikirjojen testaaminen on lisäksi äärimmäisen mutkatonta, koska voit vapaasti yrittää palvelua maksuttomasti 2 viikon ajan.