Lue tai kuuntele

Barbara Cantini - Mortina ja aavepoikakaveri maksuttomasti

Kamalan ihana zombityttö Mortina hurmaa jälleen!

Ihastuttavan aavepojan yllättävä ilmestyminen zombitaloon saa Mortinan pään pyörälle ja ratkomaan kiperää arvoitusta.

Villa Tuonelan väki valmistautuu keskitalven ajastaikajuhlaan. Yhtäkkiä ikkunaan koputtaa hurmaava aavepoika, joka kauan unohduksissa oltuaan ei muista enää edes omaa nimeään. Neuvokas Mortina alkaa tarmokkaasti selvittää uuden ystävänsä arvoitusta. Jännittävien vaiheiden jälkeen tarina huipentuu upeisiin juhliin tanssiaisineen.

Zombityttö Mortinasta kertovassa ihanassa sarjassa ovat aiemmin ilmestyneet Mortina sekä Mortina ja ällöttävä serkku. Ne sopivat hyvin lapsen ensimmäiseksi kauhulukemistoksi. "Tim Burtonia lapsille", sanovat fanit.

"Zombityttö on riemukas tuttavuus. Mortina-kirjat ovat jopa yllättävän hauskoja ja kekseliäitä, ja niiden kuvitus on yksityiskohtien ja mielikuvituksen juhlaa. Kokonaisuus on värikäs, häkellyttävä, nokkela ja tyylikäs." (Hämeen Sanomat 2020)

Barbara Cantini on italialainen,Toscanassa asuva palkittu kuvittaja ja lastenkirjailija. Hän on sekä kirjoittanut että kuvittanut zombitytöstä kertovan valloittavan Mortina-lastenkirjasarjan, joka on käännetty jo 29:lle kielelle. Mortina ja aavepoikakaveri on sarjan kolmas osa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Barbara Cantini

Julkaistu

2020-10-19

Lukija

Saara Lehtonen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Mortina ja aavepoikakaveri

Lumoava Mortina ja aavepoikakaveri on uskomaton lapset, mitä kuunneltaessa vuorokaudenaika poistuu tyystin. Barbara Cantini toimii kirjan kirjoittajana. Mortina ja aavepoikakaveri on pituudeltaan 0 sivua, joten erittäin hyvä pituus lukemiseen. E-kirjan kanssa käytettävänä on lisäksi mainio äänikirja, jonka mukana vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja voi olla hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet liikkumassa ja se saa lisäksi iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tässä lukijana on Saara Lehtonen. Kirja on alunperin julkaistu 2020-10-19 julkaisijan tuntematon toimesta. E- ja äänikirjat tarjoilevat kiehtovan mahdollisuuden nautiskella upeista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat tallustavat helposti mukanasi kännykässäsi. Se onnistuu suorittamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä menet. Monet ohjelmista antaa samoin ilmaisen kokeilun, joten kykenet vapaasti tutkia palvelua ilman maksuja*.