Lue tai kuuntele

Cecilia Davidsson, Alex Haridi - Muumipeikko hattivattien saarella maksuttomasti

Muumipeikon ja ystävien huima kesäinen seikkailu.

Tove Janssonin tarinaan perustuvassa ihastuttavan tiheätunnelmaisessa kuvakirjassa tutustutaan arvoituksellisin, sähköisiin hattivatteihin.

Mikäpä virkistäisi helteisenä keskikesän päivänä paremmin kuin retki merelle! Purjehdusretkelläkin koittavat kuitenkin kuumat paikat, kun Nipsu sattuu saamaan saarella käsiinsä hattivattien aarteen. Tunnelmallisen pehmeäsävyinen nelivärikuvitus herättää uuteen hehkuun tutun muumitarinan, jossa ovat mukana perinteisen kesäseikkailun elementit: salaperäinen saari, kutkuttava seikkailu ja yhteen hiileen puhaltava ystävyys. Tarina on aikaisemmin julkaistu kokoelmassa Muumilaakson kertomuksia.

Cecilia Davidssonin ja Alex Haridin kirjoittama tarina pohjautuu Tove Janssonin rakastettuun kirjaanTaikurin hattu. Värikylläisenä hehkuvan kuvituksen on tehnyt Cecilia Heikkilä. Lämpimästi vastaanotetussa kuvakirjasarjassa ovat aikaisemmin ilmestyneet Joulu saapuu Muumilaaksoon, Muumilaakson kertomuksia, Muumipeikko ja näkymätön vieras, Muumipeikko ja lohikäärme sekä Muumipeikko ja Merenhuiske.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Cecilia Davidsson, Alex Haridi

Julkaistu

2021-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Muumipeikko hattivattien saarella

Muumipeikko hattivattien saarella on mielenkiintoinen sekä kiintoisa lapset, mikä ei varmasti jätä ketään tylsistyneeksi. Cecilia Davidsson, Alex Haridi on kirjan kirjoittajana. Muumipeikko hattivattien saarella on pituudeltaan 0 sivua, siis todella osuva pituus luettavaksi. Tästä digitaalisesta kirjasta on tehty lisäksi kuunneltava versio, jonka kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella juuri siellä jossa ikinä menet eli se luo matkasta kiintoisamman. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2021-04-01 julkasijan tuntematon toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät hyvin uudenlaisen keinon iloita kirjoista. Äänikirjat ja e-kirjat kulkevat mukvasti mukana puhelimessasi. Suorittamalla kuukausimaksun avaat siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei varmasti lopu kirjat sinun elämässäsi. Äänikirjojen yrittäminen on niin ikään todella mutkatonta, koska kykenet esteettömästi testata palvelua ilmaiseksi 2 viikon ajan.