Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Tove Jansson - Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia maksuttomasti

Kertomuksia mielikuvituksen ja tunteiden voimasta - ja siitä, kuinka tärkeää on löytää oma itsensä ja tulla nähdyksi ja hyväksytyksi sellaisena kuin on.

Muumilaaksossa tapahtuu taas kaikenlaista kummaa: Vilijonkka kokee lopultakin pyörremyrskyn, Nuuskamuikkusella on vaikeuksia kevätlaulun luomisessa, muumipappa päättää selvittää hattivattien salaisuuden, eläkkeellä oleva hemuli ryhtyy rakentamaan huvimajaa. Ja muuan lapsi muuttuu näkymättömäksi...

Jos jotakuta säikäyttää kovin usein, hän muuttuu helposti näkymättömäksi. Säikytteleminen ei ole vaikeaa, mutta miten saada näkymätön jälleen näkyväksi? Siihen tarvitaan rakkautta, sen muumimamma tietää, mutta myös jotain muuta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tove Jansson

Julkaistu

2015-08-25

Lukija

Ahti Jokinen, Tytti Paavolainen

Äänikirjan pituus

232 min

E-kirjan pituus

77 sivua

Tietoa kirjasta Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia

Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia on mielenkiintoinen ja viihdyttävä lapset, joka ei takuulla jätä ketään kylmäksi. Tove Jansson toimii kirjan kirjoittajana. Kyseinen teos on sivumäärältään 77 sivua, siis lukemista piisaa usemmaksi myöhäisillaksi. Nytkään ei ole pakko tyytyä pelkästään luettavaan versioon, sen sijaan kuunneltavissa on lisäksi 3:52:14 h pituinen äänikirja. Äänikirja on toimiva konsti kuunnella kirjaa ollessasi metrossa, taksissa tai vaikka pyöräilemässä. Tämän äänikirjan lukijana on Ahti Jokinen, Tytti Paavolainen. Teoksen on julkaissut WSOY 2015-08-25. E- ja äänikirjat antavat miellyttävän tilaisuuden nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Tämä koko juttu toimii helposti, kunhan ainoastaan omistat älypuhelimen. Sovellukset pyörivät perinteisesti 10-15€ kuukausimaksulla, jolla kykenee kuuntelemaan äärettömästi monenlaisia äänikirjoja tai lukemaan kiehtovia e-kirjoja. Moni palveluista antaa toisaalta maksuttoman kokeilujakson, tällä tavalla voit ilmaiseksi testata sovellusta ilman euroakaan*.