Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Carolyn Keene - Neiti Etsivä ja mustaviittainen ratsastaja maksuttomasti

Neiti Etsivä saa tutustua kilparatsastuksen kiehtovaan, mutta kaikkea muuta kuin harmittomaan maailmaan.

Paulan ja Bessin vanha koulutoveri Colleen on kasvattanut tammavarsastaan erittäin lupaavan kilpailijan. Nightingalea ihailee myös nuori Marisa San Marcos, joka tekisi mitä tahansa saadakseen sen omakseen.

Yhtäkkiä tamma saa ankaria vatsavaivoja, onko sen heinien joukkoon joutunut jotain myrkyllistä? Entä miksi se alkaa selittämättömästi ontua? Tahtooko joku tahallaan vahingoittaa Colleenin upeaa ratsua?

Onneksi hevonen kuitenkin on kunnossa, kun on aika osallistua Keskilännen kansainväliseen hevosnäyttelyyn. Tällä kertaa sillä onkin mukanaan kaksi pätevää henkivartijaa: Paula ja Bess. Onneksi on, sillä tihutyöt sen kuin jatkuvat. Oman säväyksensä tapahtumiin tuo Halloween - ja ratkaiseva ratsastus kimaltelevissa naamiaisasuissa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Carolyn Keene

Julkaistu

2019-11-19

Lukija

Heljä Heikkinen

Äänikirjan pituus

218 min

E-kirjan pituus

90 sivua

Tietoa kirjasta Neiti Etsivä ja mustaviittainen ratsastaja

Neiti Etsivä ja mustaviittainen ratsastaja on mielenkiintoinen sekä kiintoisa lapset, mikä ei ehdottomasti jätä kuuntelijaansa vaisuksi. Kirjan kirjoittajana on ollut Carolyn Keene. Kirjasta löytyy 90 sivua, joiden kanssa onnistut vastaanottaa mahtavia oivaluksia. Älä siitä huolimatta tyydy pelkästään digitaaliseen kirjaan, sen sijaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, jonka kuuntelet 3:38:54 tunnissa. Äänikirja on erinoimainen käytäntö nauttia kirjaa ollessasi esimerkiksi junassa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Tämän äänikirjan sinulle lukee Heljä Heikkinen. Kyseisen teoksen julkaisi Tammi 2019-11-19. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät kokonaan innovatiivisen tavan nautiskella kirjoista. Mikäli sinulla on oma kännykkäsi taskussa, niin sinulla on lisäksi taskussasi tuhansia eri kirjoja. Äänikirjasovellukset pyörivät tavallisesti tietyllä kuukausimaksulla, jolla saattaa kuuntelemaan määrättömästi erilaisia äänikirjoja sekä lukemaan mukaansatempaavia e-kirjoja. Parasta käyttäjälle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa ja näin saat sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja päättää onko ohjelma justiinsa sinulle hyvä.