Lue tai kuuntele

Taru Viinikainen - Neppari ja Neiti Lutunen maksuttomasti

Syötävän söpö pupusarja lukemaan opetteleville!

"Minulla on puputakki, pupupyörä ja pupureppu, enkä minä lähde minnekään ilman pupunkorviani." Neppari ja Neiti Lutunen aloittaa uuden helppolukuisen Lukupalat-sarjan.

Lukupalat-kirjoissa on sopivasti tekstiä, jotta 6-8 -vuotias lukija pystyy ahmimaan ne kerralla. Runsas ja värikäs kuvitus joka aukeamalla houkuttaa lukemaan lisää. Uudessa Lukupalat-sarjassa tutustutaan pupunkorviin pukeutuvaan Neppari-tyttöön, jonka haaveissa on oma pupu. Joskus toiveet toteutuvat tavoilla, joista emme olisi osanneet uneksiakaan.

Taru Viinikainen (s. 1983) on äidinkielen ja kirjallisuuden opettaja. Viinikainen kirjoittaa myös aurinkoista Tiltu ja Lettu -lastenromaanisarjaa.

Netta Lehtola (s. 1996) on graafinen suunnittelija ja kuvittaja. Lehtolan kuvittama Kettujuttuja-kuvakirja valittiin Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-ehdokkaaksi vuonna 2019.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Taru Viinikainen

Julkaistu

2021-02-08

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Neppari ja Neiti Lutunen

Sähköistävä Neppari ja Neiti Lutunen on ihastuttava lapset, mitä kuunnellessa kellonaika haihtuu tyystin. Tämän fastastisen kirjan on laatinut Taru Viinikainen. Teoksen pituus on 0. Tämän lisäksi e-kirjasta onnistuu samoin kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on toimiva tapa kuunnella kirjaa myös hetkinä kun olet autossa ja saa myös kävelystä jännittävämmän. Äänikirjan miellyttävänä lukijana toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2021-02-08 ja teoksen julkaisijana on tuntematon. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket tuoreen oven kirjojen luokse. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit parhaan sovelluksen. Silloin kun haluat mennä todella kirjojen pauloihin, niin sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e ja käytössäsi on mainio yhditelmä äänikirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähimain kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa milloin voit sitoutumatta kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja sekä päättää onko ohjelma juuri sinulle sovelias.