Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jeff Kinney - Neropatin päiväkirja: Kohtalo kolhii maksuttomasti

Greg Heffleyn elämä vastatuulessa

Neropatin päiväkirjan sankari etsii uutta ystävää - kaikin keinoin.

Greg on jäänyt yksin kuin nalli kalliolle. Hänen paras ja ainut ystävänsä Rowley on alkanut seurustella, ja uuden kaverin löytäminen osoittautuu mahdottomaksi tehtäväksi. Elämä on kaikin puolin luisumassa alamäkeen, joten Greg päättää jättää kohtalonsa noppien varaan. Ja kohtalo totisesti vie Gregiä - nolosta tilanteesta vielä nolompaan! Kääntyykö onni koskaan? Vai onko Greg tuomittu tunaroimaan yksin koko kouluvuodeksi?

Jeff Kinney (s. 1971) on noussut niin teinejä kuin heidän vanhempiaan viihdyttävillä Neropatti-kirjoillaan Yhdysvaltain suosituimmaksi lastenkirjailijaksi. Sarjaa on painettu maailmanlaajuisesti valtavat 150 miljoonaa kappaletta!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jeff Kinney

Julkaistu

2019-06-20

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

98 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Neropatin päiväkirja: Kohtalo kolhii

Kutkuttava Neropatin päiväkirja: Kohtalo kolhii on fantasinen lapset, mitä kuunneltaessa aika katoaa tyystin. Tämän kirjan on kirjoittanut Jeff Kinney. Neropatin päiväkirja: Kohtalo kolhii on pituudeltaan 0 sivua, joten oikein hyvä pituus luettavaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä innoittamana saat lukuhetkiä peräti 1:38:28 h. Äänikirjaa saattaa kuunnella ihan siellä jossa milloinkin liikutkaan eli se luo matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. Tämän äänikirjan lukijana on Toni Kamula. Teoksen on julkaissut WSOY 2019-06-20. Käynnistä nyt äänikirjoihin sekä e-kirjoihin totutteleminen niin pääset nauttimaan kirjoista täysin uudenaikaisella keinolla. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat siirtyvät kätevästi mukanasi omassa puhelimessasi. Äänikirjasovellukset pyörivät perinteisesti 10-20e kk-maksulla, millä kykenet kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia digitaalisia kirjoja. Moni palveluista tarjoilee lisäksi vapaan kokeilujakson, siten pystyt vapaasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.