Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jeff Kinney - Neropatin päiväkirja: Kolmas pyörä maksuttomasti

Neropatin päiväkirjassa hulvaton meno jatkuu tällä kertaa ystävänpäivän merkeissä.

"Love is in the air..."

Koulun ystävänpäivätanssit kääntävät Gregin maailman ylösalaisin. Greg pelkää jäävänsä yksin tärkeänä iltana ja yrittää epätoivoisesti etsiä itselleen seuralaista. Gregin paras ystävä Rowley on samassa jamassa, mutta se on aika laiha lohtu. Lopulta odottamaton käänne tuo Gregille tanssikaverin ja jättää Rowleyn yksin. Mutta yhden illan aikana voi tapahtua mitä vain, eikä koskaan tiedä keneen amorin nuoli osuu...

Yhdysvaltalainen Jeff Kinney (s. 1971) on noussut niin teinejä kuin heidän vanhempiaan viihdyttävillä Neropatti-kirjoillaan Yhdysvaltain myydymmäksi lastenkirjailijaksi. Sarjaa on painettu maailmanlaajuisesti yli 150 miljoonaa kappaletta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jeff Kinney

Julkaistu

2019-06-05

Lukija

Toni Kamula

Äänikirjan pituus

101 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Neropatin päiväkirja: Kolmas pyörä

Kuuntele heti vauhdikas lapset Neropatin päiväkirja: Kolmas pyörä, jonka avulla koet ainutlaatuisia fiiliksiä. Tämän ensiluokkaisen teoksen on kynäillyt Jeff Kinney. Neropatin päiväkirja: Kolmas pyörä on pituudeltaan 0 sivua, joten todella sopiva pituus lukemiseen. Älä missään nimessä takerru yksin e-kirjaan, kokeile myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 1:41:03 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella siellä jossa ikinä liikutkaan ja se tekee matkastasi mielenkiintoisemman. Tätä kirjaa lukee Toni Kamula. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-06-05 julkasijan WSOY toimesta. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja on helppo konstilukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikänään kuljetkaan. Tämä sujuu mukavasti, kunhan omistat älypuhelimen. Tämä tapahtuu tilittämällä 10 - 20e kk-maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän määrän kirjoja missä milloinkaan liikut. Mikäli et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen palvelu soveluas sinulle, niin onnistut yrittää valitsemaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.