Äänikirja

Lue tai kuuntele

Selma Lagerlöf - Nils Holgerssonin ihmeellinen matka maksuttomasti

Lähde seikkailuun villihanhien matkaan!

Selma Lagerlöfin lumoava tarina villihanhien matkaan lähtevästä pojasta on ehtinyt jo yli sadan vuoden ikään ja se on käännetty yli 30 kielelle. Siitä on tehty sekä elokuva että kautta maailman suuren suosion saanut japanilainen animaatiosarja.

Alun perin kertomus syntyi maantiedon oppikirjaksi, mutta on yhä voimissaan kiehtovana satuna, matkakirjana ja kehitysromaanina. Laiska ja ilkeä poika kokee eläinten seurassa monia seikkailuja, ja kasvaa reippaaksi, rohkeaksi ja vastuuntuntoiseksi, avuliaaksi ihmisiä sekä eläimiä kohtaan.

Lagerlöfin teos ilmestyi ensimmäisen kerran suomeksi Juhani Ahon kääntämänä vuosina 1900-08 nimellä Peukaloisen retket villihanhien kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Selma Lagerlöf

Julkaistu

2019-11-15

Lukija

Inkeri Wallenius

Äänikirjan pituus

195 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Nils Holgerssonin ihmeellinen matka

Mieleenpainuva Nils Holgerssonin ihmeellinen matka on tyylikäs lapset, mitä lukiessa vuorokaudenaika haihtuu kerrassaan. Selma Lagerlöf on teoksen kirjoittajana. Kyseinen teos on sivumäärältään 0 sivua, joten riemua riittää runsaasti ajankohdaksi. Lisäksi e-kirjasta on tehty niin ikään kuunneltava versio, jonka kestoaika on 3:15:46 tuntia. Äänikirja voi olla kätevä konsti kuunnella kirjaa myös silloin kun olet julkisessa ja luo myös lenkistä kivemman. Tätä äänikirjaa lukee Inkeri Wallenius. Kyseisen teoksen julkaisi WSOY 2019-11-15. Käynnistä hetimiten äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin pystyt iloitsemaan kirjoista aivan uudella tavalla. Se toimii sulavasti, kun omistat puhelimen. Tämä tapahtuu suorittamalla 10 - 15€ kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä ikänään kuljet. Jos vieläkin epäröit käyttäisitkö tätä palvelua, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.