E-kirja

Lue tai kuuntele

Elise Gravel - Olga ja haiseva olio ulkoavaruudesta maksuttomasti

Olga voisi olla Neropatin huomattavasti älykkäämpi sisar.

Hurmaavan Olgan maailmassa tiede ja mielikuvitus sekoittuvat. Sarjakuvaromaani lapsieläintieteilijä Olgasta, jonka tarkkanäköiset havainnot ympäristöstään kirvoittavat naurun takuuvarmasti myös aikuislukijoissaan.

Eräänä päivänä Olga kohtaa otuksen, joka näyttää paisuneen hamsterin ja perunan risteytykseltä. Oliolla on terävät kulmahampaat ja se haisee oudolta. Se ei tykkää, jos sen päähän vetää sukan. Se äännähtää vain sanan "njää", ja siitä se saa kutsumanimensä. Olga on onnensa kukkuloilla, sillä hän rakastaa eläimiä - koska ne kaikki ovat supersöpöjä - ja nyt hän saa nimetä uuden lajin itse. Njään tieteelliseksi nimeksi tulee tietenkin Olgamus naurettavilius. Äreä mutta terävä lapsieläintieteilijä Olga havainnoi ympäristöään tarkkanäköisesti ja saa lukijan nauramaan kippurassa ällöttäville oivalluksilleen!

Olga ja haiseva olio ulkoavaruudesta on kirjailija ja kuvittaja Elise Gravelin on ensimmäinen suomennettu teos. Gravel asuu Montrealissa, Kanadassa. "Mahtava, höpsö, hirmuisen hauska!" - Jim Benton, Franny K. Steinin tekijä

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elise Gravel

Julkaistu

2019-02-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

174 sivua

Tietoa kirjasta Olga ja haiseva olio ulkoavaruudesta

Jännittävä Olga ja haiseva olio ulkoavaruudesta on fantasinen lapset, jota luettaessa vuorokaudenaika poistuu kokonaan. Kirjan kirjoitti Elise Gravel. Tämä lapset pitää sisällään 174 sivua, joiden seassa olla vaikka useampi tovi. Lisänä teoksesta on tehty niin ikään äänikirja versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä jossa milloinkin menetkään eli se saa matkastasi mukaansatempaavamman. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Werner Söderström Osakeyhtiö 2019-02-05. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat tyystin modernin tavan nauttia kirjoista. Mikäli sinulla on älypuhelimesi mukanasi, niin sinulla on mukanasi tuhansia eri kirjoja. Tilittämällä noin 10€ kuukausihinnan aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Mikäli epäilet käyttäisitkö tätä palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.