Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Marjatta Kurenniemi - Onnelin ja Annelin talo maksuttomasti

On hauskaa asua parhaan ystävän kanssa!

Onneli ja Anneli ovat parhaat ystävykset. Eräänä kesäpäivänä he pääsevät muuttamaan ikiomaan taloonsa ja viettävät Ruusukujalla unelmiensa kesän, josta ei puutu yllätyksiä ja seikkailuja!

Onnelin ja Annelin hurmaava maailma on täynnä ystävyyttä, iloa ja kuplivaa jännitystä. Maija Karman kuvittama Onnelin ja Annelin talo ilmestyi ensimmäisen kerran 1966. Kirjaan perustuvan Onneli ja Anneli- elokuvan on ohjannut Saara Cantell ja tuottanut Zodiak Finland Oy (2014). Elokuvan pääosissa ihastuttavat Aava Merikanto ja Lilja Lehto. www.onnelijaanneli.fi

Kirjailija Marjatta Kurenniemen (1918-2004) tuotanto on hyvin laaja ja monipuolinen. Hän on kirjoittanut yli kolmekymmentä satukirjaa sekä suomentanut lukuisia lastenkirjoja. Onneli ja Anneli-saturomaanit kuuluvat hänen rakastetuimpiin kirjoihinsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Marjatta Kurenniemi

Julkaistu

2014-02-13

Lukija

Annu Valonen

Äänikirjan pituus

164 min

E-kirjan pituus

77 sivua

Tietoa kirjasta Onnelin ja Annelin talo

Onnelin ja Annelin talo on vaikuttava sekä kiintoisa lapset, mikä ei takuulla jätä yhtäkään vaisuksi. Tämän suurenmoisen teoksen on raapustanut Marjatta Kurenniemi. Lukemista löytyy 77 sivua, niiden parissa onnistut viettää mahtavia hetkiä. Luettavan kirjan kanssa käytettävänä on lisäksi hyödyllinen äänikirja, jonka seassa vietät normaalinopeudella 2:44:24 tuntia. Äänikirjaa saattaa kuunnella ihan siellä jossa ikinä menet eli se saa matkasta kuin matkasta mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan kertoja on Annu Valonen. Teos on alunperin julkaistu 2014-02-13 julkaisijan WSOY toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan täysin innovatiivisen konstin nautiskella kirjoista. Kunhan sinulla on oma puhelimesi mukana, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia eri kirjoja. Silloin kun mielit mennä' kunnolla kirjojen maailmaan, niin sinun alkaa ainoastaan tilittää kiinteä kuukausimaksu 10 - 20euroa niin hyödynnettävänäsi on mainio valikoima omalaatuisia e-kirjoja. Paras vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat ilmaista kokeilujaksoa joten saatat vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko palvelu juuri sinulle sopiva.