Äänikirja

Lue tai kuuntele

Jørn Lier Horst - Operaatio Myrskypilvi maksuttomasti

Etsiväkaksikko valmiina salapoliisitehtävään!
Huippusuositun norjalaisdekkaristin lasten salapoliisisarjan ensimmäinen osa. Ratko rikokset yhdessä Etsiväkaksikon kanssa.

Virtakylässä tapahtuu kummia. Leipomosta on kadonnut kaikki hiiva. Naapurikaupungin karamellitehtaasta on varastettu pakettiauto. Eivätkä varkaudet lopu siihen... Nyt tarvitaan avuksi Etsiväkaksikko!
TILDA on rohkea, kekseliäs ja uskaltaa toimia kun muut empivät. OLIVER on huippufiksu ja näkee asioita, joita muut eivät huomaa. Yhdessä he ovat Etsiväkaksikko - neuvokkaita ja valmiina seikkailuun. Apuna heillä on OTTO, vainukoira, joka haistaa salaisuudet.
Etsiväkaksikko-sarja on myyty yli 10 maahan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jørn Lier Horst

Julkaistu

2020-01-08

Lukija

Niina Hukkinen

Äänikirjan pituus

55 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Operaatio Myrskypilvi

Mieleenpainuva Operaatio Myrskypilvi on suurenmoinen lapset, jota kuunnellessa vuorokaudenaika poistuu kerrassaan. Kirjan tekijänä on ollut Jørn Lier Horst. Kyseinen lapset pitää sisällään 0 sivua, minkä avulla iloita jopa useampi tovi. Älä kuitenkaan tyydy vain digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 0:55:23 tunnissa. Tämä kirja ei hillitse sinua iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun saatat lukemaan, puolestaan pystyt iloita kirjasta missä tahansa tahdot esim kävelyllä. Äänikirjan sinulle lukee Niina Hukkinen. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2020-01-08 julkasijan Otava toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät mahtavan vaihtoehdon nautiskella upeista kirjoista matkustaessa sekä kotona. Silloin kun sinulla on puhelimesi mukanasi, niin sinulla on seurassasi satoja kirjoja. Äänikirjasovellukset toimivat kiinteällä maksulla, jolla pystyt kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja ja lukemaan kiinnostavia e-kirjoja. Paras asiakkaalle on että, lähes kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista ilmaisjaksoa joten kykenet vapaasti kuunnella kahden viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko palvelu justiinsa sinulle hyvä.