Äänikirja

Lue tai kuuntele

Magdalena Hai - Painajaispuoti: Hirmuinen Jumimies maksuttomasti

Painajaispuoti lumimyrskyn keskellä!

Helppolukuinen Painajaispuoti-sarja jatkuu jäätävän jännänä, kun puodin sisällä alkaa sataa lunta. Onko ilkeän kepposen takana Hirmuinen Jumimies?

Ninni, Pertsa ja Kumma-Ukko yrittävät pelastaa Painajaispuotia minijääkauden kourista. Lumitöitä tehdessään he törmäävät isoon karvaiseen Jumimieheen, joka juuttuu koko ajan kaikkialle – erityisesti Ninnin ja Pertsan tielle.

Lumijäljet johtavat yllättäen Painajaispuodin katolle ja Löllis Tursiaisen luo. Mutta maamustekala Löllis onkin jäätynyt jääpuikoksi! Mikä nyt neuvoksi?

Magdalena Hain kirjoittama helppolukuinen Painajaispuoti-sarja sopii kaikille jännityksen ja huumorin ystäville, joiden päätä eivät huimaa hirmuiset jumimiehet tai superilkeät maamustekalat limalonkeroineen. Kuvittaja Teemu Juhanin hurjissa kauhuhahmoissa on mukana aimo annos hurttia huumoria.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Magdalena Hai

Julkaistu

2020-09-14

Lukija

Markus Bäckman

Äänikirjan pituus

16 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Painajaispuoti: Hirmuinen Jumimies

Painajaispuoti: Hirmuinen Jumimies on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän kirjan on kirjoittanut Magdalena Hai. Tämä lapset pitää sisällään 0 sivua, joiden rinnalla nautiskella vaikka useampi hetki. Lisäksi digitaalisesta kirjasta onnistuu lisäksi äänikirja versio, jonka kesto on 0:16:11 tuntia. Äänikirja onkin toimiva tapa kuunnella kirjaa ollessasi esimerkiksi ratikassa, lentokoneessa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tässä lukijana on Markus Bäckman. Äänikirja on julkaistu 2020-09-14 ja teoksen julkaisijana on tuntematon. Pane alulle viipymättä äänikirjoihin ja e-kirjoihin perehtyminen jolloin pystyt nauttimaan kirjoista aivan uudenaikaisella keinolla. Tarvitset ainoastaan puhelimen ja messissä on rajattomasti kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on kivutonta sovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Paras vierailijalle on että, liki kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata ilmaisjaksoa jolloin saatat rajoituksetta kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä testata onko palvelu juuri sinulle sovelias.