Äänikirja

Lue tai kuuntele

Asta Ikonen - Paluu ponikartanoon maksuttomasti

Kesäloma alkaa ja Peppi perheineen suuntaa taas ponikartanoon, mukanaan ystävä Elsa. Tällä kertaa luvassa pitäisi olla vain leppoisaa lomanviettoa ponien parissa, mutta tilanne muuttuu, kun kartanossa näyttelyä ja maalauskurssia pitävän taiteilijan arvokas taulu katoaa yön aikana lukitusta salista.

Etsivätoimisto Ponikytät astuu taas remmiin ja alkaa jäljittää taidevarasta. Minne kadonnut maalaus on kätketty, ja kuka viatonta esittävistä kesävieraista onkaan syyllinen?

Tytöt tutkivat johtolankoja ja varjostavat epäiltyjä sen minkä ehtivät ponien hoidolta ja ratsastamiselta. Loppujen lopuksi ratkaisu on aivan heidän ulottuvillaan, ja taulu palautetaan oikealle omistajalleen. Mitähän jännää ja erityisesti ponityttöjä ilahduttavaa Matleenan mummu saa taiteilijalta kiitokseksi?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Asta Ikonen

Julkaistu

2019-01-29

Lukija

Maija Lang

Äänikirjan pituus

253 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Paluu ponikartanoon

Paluu ponikartanoon on kiehtova ja viihdyttävä lapset, joka ei takuulla jätä missään nimessä kylmäksi. Tämän ihastuttavan kirjan on raapustanut Asta Ikonen. Paluu ponikartanoon on pituudeltaan 0 sivua, siis kelvollinen pituus lukemiseen. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta pakollista tehdä valinta vain luettavaan versioon, sen sijaan käytettävissä on myös 4:13:33 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin ainutlaatuinen tapa kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, lentokoneessa tai vaikka ulkoilemassa. Tämän kirjan sinulle lukee Maija Lang. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-01-29 julkasijan Lind & Co toimesta. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi tykkänään tuoreen oven kirjojen pariin. Äänikirjojen käyttämiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin lataat mielimäsi kirjasovelluksen. Suorittamalla sovitun kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei varmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Kun et ole vakuuttunut onko tämän vertainen palvelu sopiva sinulle, niin pystyt yrittää tahtomaasi sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.